1. Home
  2. Αιολική
  3. ενέργεια
  4. Διάκριση επιχειρηματικής αριστείας για την Voltalia

Διάκριση επιχειρηματικής αριστείας για την Voltalia

0

VOLTALIAΔιάκριση επιχειρηματικής αριστείας στην Voltalia ως Ταχύτατα Αναπτυσσόμενη Εταιρεία στην κατηγορία της Ενέργειας & της Πράσινης Τεχνολογίας.

 Η VOLTALIA (Euronext Paris), παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακοίνωσε στις 2 Ιουλίου 2015 ότι της απονεμήθηκε το Βραβείο Ταχύτατα Αναπτυσσόμενης Εταιρείας στην κατηγορία της Ενέργειας & της Πράσινης Τεχνολογίας, για εταιρείες με έσοδα που κυμαίνονται μεταξύ 20 και 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το Βραβείο αυτό θεσμοθετήθηκε το 2014 από το περιοδικό «Décideurs» εκδόσεως Leaders’ League, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών της Γαλλίας και απονέμεται, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, σε δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες οι οποίες μέσω καινοτομιών δημιουργούν θέσεις εργασίας ενώ ταυτόχρονα παρέχουν κοινωνικές, επιχειρηματικές και περιβαλλοντικές δεσμεύσεις.

Η κα. Marie de Lauzon, Προϊστάμενη Γραμματείας της Voltalia δήλωσε: « Με μεγάλη τιμή και χαρά αποδεχόμαστε την διάκριση αυτή που έρχεται να αναγνωρίσει όλες αυτές τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, από την ίδρυση της εταιρείας, ώστε να δημιουργηθεί ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος διεθνής όμιλος. Η επιτυχία αυτή ανήκει στις ομάδες της Voltalia που έχουν δουλέψει σκληρά και κατάφεραν κατά αυτόν τον τρόπο να τοποθετήσουν την Voltalia ανάμεσα στις πιο δυναμικές επιχειρήσεις του τομέα της.»