1. Home
  2. ΑΠΕ
  3. Αγωγές κατέθεσαν δεκάδες μέλη του Συνδέσμου “ΣΤΕΓΗ”

Αγωγές κατέθεσαν δεκάδες μέλη του Συνδέσμου “ΣΤΕΓΗ”

0

solar_roof2Οι 92 πρώτες αγωγές των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Παραγωγών Αυτοπαραγωγών Επενδυτών Μελετητών Κατασκευαστών Οικιακών Κτιριακών Φωτοβολταϊκών «ΣΤΕΓΗ» κατατέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στα πλαίσια της διαμαρτυρίας τους για την ανατροπή των συμβάσεών τους. Παράλληλα, στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί και δεύτερο εξώδικο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, «ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος «ΣΤΕΓΗ» με σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την αρχή μέχρι και σήμερα (χωρίς την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων που έκαναν άλλοι σύνδεσμοι και έπεσαν στο κενό δημιουργώντας πρόβλημα και στους υπόλοιπους) προχωράει σταθερά στη δικαστική διεκδίκηση της ανατροπής των συμβάσεων με το κράτος. Συγκεκριμένα χθες στις 29/9/2015 ημέρα Τρίτη κατατέθηκαν οι 92 πρώτες αγωγές μελών μας και έπονται άμεσα και οι επόμενες.

Συγκεκριμένα το δικηγορικό γραφείο «Μιχελής-Στρογγυλάκη-Ράινχαρτ» έστειλε χθες στον σύνδεσμο το κάτωθι μέηλ:

«Αξιότιμε κε Δράμαλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατατέθηκε σήμερα, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών, η αγωγή των πρώτων 92 μελών του Συνδέσμου «ΣΤΕΓΗ». Ημερομηνία εκδίκασης αυτής ορίστηκε η 7-3-2017.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε και μέρος της κατατεθειμένης αγωγής (τα ονοματεπώνυμα των εναγόντων και την πράξη κατάθεσης και προσδιορισμού δικασίμου), για ενημέρωσή σας. Δυστυχώς, λόγω μεγάλου όγκου της αγωγής (σύνολο σελίδων 148), αυτή δε μπορεί να σας σταλεί ολόκληρη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα σας αποστείλουμε και τη λίστα των ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο εξώδικο – δεύτερη αγωγή για επιβεβαίωση».