1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Bosch: Διαγωνισμός για τον καλύτερο εγκαταστάτη της Ελλάδας

Bosch: Διαγωνισμός για τον καλύτερο εγκαταστάτη της Ελλάδας

0

BoschΗ BOSCH Θερμοτεχνική επενδύει αδιάκοπα στην τεχνική εκπαίδευση των συνεργατών της, ανεβάζοντας σταθερά τον πήχη της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και της τεχνικής κατάρτισης των επαγγελματιών του κλάδου της θέρμανσης.

Τα ποιοτικότερα και ενεργειακά αποδοτικότερα μηχανήματα οφείλουν να εγκαθίστανται και να συντηρούνται από τους καλύτερους τεχνικούς, για να μπορεί ο τελικός καταναλωτής να απολαμβάνει στο έπακρον τις τεχνικές προδιαγραφές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Μόνο όταν το κορυφαίο ποιοτικά προϊόν συνοδεύεται από αντιστοίχως κορυφαία ποιότητα στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών, μπορούμε να προσφέρουμε συναρπαστικές ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή θέρμανσης.

Αυτή η στρατηγική τοποθέτηση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην επιβεβλημένα αυξανόμενη αγορά λεβήτων συμπύκνωσης. Με τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία Ecodesign, που τέθηκε σε πλήρη ισχύ από τις 26 Σεπτεμβρίου 2015, γίνεται μια στροφή για ακόμα αποδοτικότερες εφαρμογές με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα. Πλέον, η ενεργειακή κλάση των προϊόντων, αλλά και των ολοκληρωμένων συγκροτημάτων, θα αποτελεί το συγκριτικό μέτρο αναφοράς και ο εγκαταστάτης θα πρέπει να εστιάζει ολοένα και περισσότερο στα ενεργειακά χαρακτηριστικά της εφαρμογής και στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για τον τελικό καταναλωτή. Η συμβατική τεχνολογία στους επίτοιχους λέβητες αερίου θα απωλέσει σταδιακά το συντριπτικό μερίδιο αγοράς που κατείχε μέχρι σήμερα και η αγορά θα αρχίσει να αναδεικνύει την προστιθέμενη αξία της τεχνολογίας συμπύκνωσης.

Η BOSCH Θερμοτεχνική, ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επίτοιχων λεβήτων αερίου συμπύκνωσης της Ευρώπης, ψάχνει τον καλύτερο εγκαταστάτη της Ελλάδας. Θέλουμε έτσι να αναδείξουμε για άλλη μια φορά τη σημασία της άρτιας τεχνικής κατάρτισης και να δώσουμε στην αγορά θέρμανσης, μέσα από μια διαδικασία ευγενούς άμιλλας, το μήνυμα της μετάβασης στην τεχνολογία συμπύκνωσης.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί για οχτώ (8) εβδομάδες, από τις 12.10.2015 μέχρι και τις 04.12.2015, ενώ οι είκοσι (20) επικρατέστεροι εγκαταστάτες με την υψηλότερη βαθμολογία, θα διαγωνιστούν στις 16.12.2015 στην τελική φάση για το βραβείο του
Νικητή, το οποίο είναι μία πλήρης σειρά επίτοιχων λεβήτων αερίου συμπύκνωσης Bosch, (αποτελούμενη από τα Condens 2000W,  Condens 2500W και Condens 3000W) & ηλεκτρικά εργαλεία Bosch αξίας 1.000 ευρώ. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει ένα Condens 2500W & ηλεκτρικά εργαλεία Bosch αξίας 500 ευρώ, και ο τρίτος νικητής ένα Condens 2500W.
Ας κερδίσει ο καλύτερος!