1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Frigoglass: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση BrauBeviale 2015

Frigoglass: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση BrauBeviale 2015

0

FrigoglassΤα προϊόντα της παρουσίασε η Frigoglass  στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης BrauBeviale 2015, η οποία διεξήχθη από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάστηκε η νέα σειρά επαγγελματικών ψυγείων SMART που πρωτίστως στοχεύει στις αυξανόμενες ανάγκες προώθησης των προϊόντων των πελατών του κλάδου ζυθοποιίας.

Η Frigoglass, σε ένα περίπτερο παρουσίασε το πλήρες φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της για τον κλάδο επαγγελματικής ψύξης. Ο σχεδιασμός του περιπτέρου ανέδειξε τους κύριους προϊοντικούς άξονες της εταιρείας που είναι η Καινοτομία Προώθησης Προϊόντων (Innovative Merchandizing), η Ενεργειακά Αποδοτική Ψύξη (Sustainable Cooling), οι Ψηφιακές Υπηρεσίες (Digital Services) και η Τεχνική Υπεροχή (Technical Excellence).

Κάθε άξονας παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή περιοχή του περιπτέρου εστιάζοντας στις τελευταίες εξελίξεις και στα τεχνολογικά επιτεύγματα της προϊοντικής γκάμας. Οι περιοχές  “Καινοτομία Προώθησης Προϊόντων” και  “Ενεργειακά Αποδοτική Ψύξη” προέβαλαν τις νέες προϊοντικές πλατφόρμες της Frigoglass, ICOOL και SMART. Στην περιοχή  “Ψηφιακές Υπηρεσίες”, τοποθετήθηκε ένα ψυγείο με ενσωματωμένη οθόνη που το περιεχόμενό της άλλαζε αυτόματα όταν πλησίαζε ο επισκέπτης. Στόχος ήταν να παρουσιάσει τις δυνατότητες συνδεσιμότητας που προσφέρει η νέα σειρά επαγγελματικών ψυγείων. Τέλος, στην περιοχή  “Τεχνική Υπεροχή”,  μια ειδική κατασκευή επέτρεπε να φανεί το τεχνολογικά προηγμένο σύστημα ψύξης που οδηγεί σε χαμηλότερο συνολικό κόστος ζωής του προϊόντος και δημιουργεί αξία για τους πελάτες.

Ο κύριος Νίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, δήλωσε σχετικά:

“Στην έκθεση BrauBeviale συναντήσαμε ενθουσιώδη αποδοχή για τα νέα καινοτόμα προϊόντα μας. Αυτό είναι ενδεικτικό της στενής συνεργασίας που έχουμε επιτύχει με τους πελάτες, αναδεικνύοντάς μας σε στρατηγικούς εταίρους. Βασική επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις επαγγελματικής ψύξης που δημιουργούν αξία για τις επιχειρήσεις τους. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αποτελεσματικά τις σειρές ICOOL και SMART καθώς και τις πρωτοπόρες ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχουμε”.

Στην έκθεση BrauBeviale 2015, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν την ολοκληρωμένη σειρά ICOOL, η οποία παρουσιάστηκε στην αγορά στις αρχές του 2015, αλλάζοντας τα δεδομένα σε σχέση με τον τρόπο προβολής των προϊόντων στα ψυγεία, τη βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας, τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου και το βελτιωμένο συνολικό κόστος ζωής του προϊόντος. Παράλληλα, η Frigoglass παρουσίασε για πρώτη φορά τέσσερα μοντέλα της νέας σειράς SMART, προκαλώντας ενθουσιασμό στους επισκέπτες με τις δυνατότητες αποτελεσματικής προώθησης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά  που προσφέρει.  Η σειρά SMART  θα λανσαριστεί σταδιακά στην αγορά το 2016.

Η έκθεση BrauBeviale αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις του κλάδου ζυθοποιίας και μη αλκοολούχων ποτών. Αντικείμενο της έκθεσης αποτελεί ολόκληρη η αλυσίδα παραγωγής ποτών: πρώτες ύλες, τεχνολογίες, τρόποι συσκευασίας και μεταφοράς, καθώς και marketing