1. Home
  2. Καύσιμα
  3. Δυσοίωνες προβλέψεις από τη Goldman Sachs

Δυσοίωνες προβλέψεις από τη Goldman Sachs

0

cdf73786-a99f-4958-8b96-5bf82b34fcd0Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις της Goldman Sachs για την τιμή του “μαύρου χρυσού”, η οποία παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις σε ένα αρκετά μεγάλο εύρος.

«Οι αγορές μακροπρόθεσμα πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν υψηλή μεταβλητότητα» εκτιμούν τα team αναλυτών της Goldman Sachs. «Η άποψή μας για την αγορά πετρελαίου η οποία χαρακτηρίζεται από αυξημένη μεταβλητότητα μεταξύ 20 και 40 δολαρίων το βαρέλι, δείχνει ότι οι περισσότερες από τις αρνητικές επιπτώσεις από τη μείωση των τιμών του αργού είναι πιθανών πίσω μας σε αυτή τη φάση. Το προφανές είναι ότι οι τιμές του πετρελαίου δεν έχουν άλλο περιθώριο να πέσουν σημαντικά», σημειώνουν.

Πάντως η αγορά πετρελαίου δεν επιδεικνύει κάποια τάση, καθώς οι διακυμάνσεις και τα “σκαμπανευάσματα” αποτελούν τον κανόνα.