1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Ετήσια Ημερίδα 2016 της Καυκάς

Ετήσια Ημερίδα 2016 της Καυκάς

0

KAFKAS-11Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Maroussi Plaza την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, η ετήσια εταιρική συγκέντρωση της ΚΑΥΚΑΣ παρουσία 200 στελεχών. Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η εμψυχωτική ομιλία του Χρυσού Ολυμπιονίκη κ.Ν.Κακλαμανάκη, ο οποίος μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους εμπειρίες ζωής.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας έγινε ο απολογισμός του 2015, έτος κατά το οποίο η ΚΑΥΚΑΣ αύξησε τις πωλήσεις της περίπου 11% αγγίζοντας τα 110 εκ. ευρώ και πέτυχε λειτουργική κερδοφορία προ τόκων, αποσβέσεων, προβλέψεων και φόρων (EBITDA) ύψους 8,5 εκ. ευρώ και κέρδη προ φόρων ύψους 5 εκ. ευρώ. Παράλληλα μέσα στο 2015 αύξησε κατά 40 άτομα το ανθρώπινο δυναμικό της φθάνοντας τους 694 εργαζομένους και εγκαινίασε πέντε νέα εταιρικά καταστήματα, φθάνοντας τον αριθμό τους στα 49. Οι συνολικές επενδύσεις κατά την διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς σε νέα καταστήματα και υποδομές υπερέβησαν τα 2,5 εκ. ευρώ, αθροίζοντας τα 17 εκ. ευρώ την τελευταία πενταετία, κατά την διάρκεια της οποίας η εταιρεία προσέθεσε 350 νέες θέσεις εργασίας.

Ακολούθησε παρουσίαση του νέου οράματος και της νέας στρατηγικής της ΚΑΥΚΑΣ που βασίζονται στην συνεχή προσφορά νέων καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της, μέσα από ένα υπερσύγχρονο δίκτυο καταστημάτων και ειδικών τμημάτων σχεδιασμού λύσεων και τεχνικής υποστήριξης. Η ΚΑΥΚΑΣ παρακολουθώντας στενά τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, είναι έτοιμη σε συνεργασία με σύγχρονους πιστοποιημένους εγκαταστάτες, να δώσει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στις μεγάλες ανάγκες των πελατών της για εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια των εγκαταστάσεών τους και εύκολη διαχείριση των λειτουργιών των κτιρίων τους.

Όσον αφορά το τρέχον έτος η ΚΑΥΚΑΣ ξεκίνησε ήδη την λειτουργία νέου καταστήματος στην Καρδίτσα και ταυτόχρονα, μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, μεταφέρει το κατάστημα της Ρόδου σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εγκαινιάζει νέο μεγάλο κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Επίσης κατά την διάρκεια της ημερίδας ανακοινώθηκε το άνοιγμα τεσσάρων νέων καταστημάτων μέσα στους επόμενους τρεις μήνες και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο, στο Ίλιον, στην Νίκαια και στην Τρίπολη, φθάνοντας έτσι τα 55 εταιρικά καταστήματα μέχρι τον προσεχή Ιούνιο. Συνολικά μέσα στο 2016 η ΚΑΥΚΑΣ προβλέπει να δημιουργήσει πάνω από 100 νέες θέσεις εργασίας και να επενδύσει πάνω από 4 εκ. ευρώ σε νέα καταστήματα, ανακαινίσεις και υποδομές.

Παρά την δύσκολη ελληνική πραγματικότητα κατά τα τελευταία έτη, η ΚΑΥΚΑΣ διαθέτοντας όραμα, αξίες και πίστη, συνεχίζει να επενδύει και να συμβάλλει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

tags: