1. Home
  2. Θεσμικοί
  3. φορείς
  4. Μικρή διόρθωση μετά την άνοδο για τις τιμές του “μαύρου χρυσού”
Μικρή διόρθωση μετά την άνοδο για τις τιμές του “μαύρου χρυσού”

Μικρή διόρθωση μετά την άνοδο για τις τιμές του “μαύρου χρυσού”

0

oil_pricesΟι τιμές του “μαύρου χρυσού” σημείωσαν υποχώρηση νωρίς σήμερα το πρωί στις ασιατικές αγορές διατηρώντας ωστόσο, το υψηλό τιμής έτους που άγγιξαν με αφορμή τις προσδοκίες για την εφαρμογή μιας συμφωνίας μείωσης της παραγωγής πετρελαίου μεταξύ των κρατών μελών και μη μελών του ΟΠΕΚ.

Οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν κατά 3% χθες, με το πετρέλαιο διεθνούς προέλευσης τύπου Brent να βρίσκεται στο υψηλότερο ετήσιο επίπεδο τιμών, μετά τις δηλώσεις αξιωματούχων από τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία για την πρακτική πιθανότητα εφαρμογής μιας συμφωνίας μείωσης της παραγωγής του πετρελαίου.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent, καταγράφηκαν στα 53,04 δολάρια το βαρέλι, μειωμένες κατά 10 σεντς από το προηγούμενο κλείσιμο, αλλά κοντά στο επίπεδο των χθεσινών τιμών (53,73 δολάρια το βαρέλι).

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου καταγράφηκαν στα 51,24 δολάρια το βαρέλι, μειωμένες κατά 11 σεντς από το τελευταίο κλείσιμο, αλλά κοντά στο επίπεδο των χθεσινών τιμών (51,60 δολάρια το βαρέλι).