1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. ΕΛΤΑ: Μεγάλο ενδιαφέρον στο διαγωνισμό πρόσληψης συμβούλου επικοινωνίας για υπηρεσίες ενέργειας
ΕΛΤΑ: Μεγάλο ενδιαφέρον στο διαγωνισμό πρόσληψης συμβούλου επικοινωνίας για υπηρεσίες ενέργειας

ΕΛΤΑ: Μεγάλο ενδιαφέρον στο διαγωνισμό πρόσληψης συμβούλου επικοινωνίας για υπηρεσίες ενέργειας

0

Περισσότερες από 30 εταιρείες μάρκετινγκ έχουν λάβει τη διακήρυξη του διαγωνισμού που κάνουν τα ΕΛΤΑ για την πρόσληψη εξειδικευμένης εταιρείας που θα τους βοηθήσει στην προώθηση της νέας υπηρεσίας που αφορά στη προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές.  
Με βάση την προκήρυξη, ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στη Διεύθυνση Προμηθειών των ΕΛΤΑ την ερχόμενη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.
Η διοίκηση των ΕΛΤΑ προχωρά στη πρόσληψη ειδικού συμβούλου με σκοπό να υλοποιήσει ενέργειες ενημέρωσης των καταναλωτών για τη νέα υπηρεσία της ενέργειας.
Ο σύμβουλος θα έχει συγκεκριμένες δράσεις να αναλάβει τους επόμενους μήνες και ο χρόνος της συνεργασίας θα αφορά σε διάστημα έξι μηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος της προβολής και γενικότερα τα έξοδα που έχει βάλει στο προϋπολογισμό η διοίκηση των ΕΛΤΑ ανέρχονται σε 100.000 ευρώ.
Πάντως η εταιρία δεν προτίθεται να κάνει καμπάνια για να πάρει πελάτες από τη αγορά, καθώς ξεκινά ήδη με μια βάση 20.000 πελατών στους οποίους θα παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα.
Η διοίκηση βασίζεται για την προσέλκυση πελατών στο ξεκάθαρο και χαμηλό τιμολόγιο έναντι του ανταγωνισμού, έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να το συγκρίνει ευθέως με τα ήδη προσφερόμενα τιμολόγια των ιδιωτών ανταγωνιστών.