1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. Αναβαθμισμένες σειρές οικιακού κλιματισμού από την LG
Αναβαθμισμένες σειρές οικιακού κλιματισμού από την  LG

Αναβαθμισμένες σειρές οικιακού κλιματισμού από την LG

0

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τις νέες σειρές Mirror, Ocean, Libero Plus και Prestige οι οποίες διαθέτουν αναβαθμισμένο Dual Inverter συμπιεστή.

Οι νέες σειρές αποτελούν την ιδανική λύση για ψύξη και θέρμανση οποιουδήποτε χώρου βελτιώνοντας αισθητά το περιβάλλον στο χώρο διαβίωσης του χρήστη ανάλογα με τις ανάγκες του και την εποχή, ενώ παράλληλα παρέχουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και μοναδικά αθόρυβη λειτουργία.

Ο νέος συμπιεστής Dual Rotary διαθέτει μεγαλύτερο εύρος συχνότητας περιστροφής για αυξημένη εξοικονόμηση ενέργειας και ταχύτερη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας δημιουργώντας άμεσα ένα υγιές και ευχάριστο κλίμα. Ο συμπιεστής είναι η καρδιά ενός κλιματιστικού και ελέγχει αν το κλιματιστικό λειτουργεί σωστά, αποδοτικά και χωρίς θόρυβο. Με το νέο συμπιεστή Dual Rotary, που διαθέτει 10ετή εγγύηση, μειώνεται η δόνηση και μαζί της και τα επίπεδα ηχητικής πίεσης.

Επιπλέον, οι νέες σειρές αποτελούν μία νέα οικολογική λύση με μειωμένο GWP (Global Warming Potential) καθώς διαθέτουν νέο ψυκτικό μέσο R32. Μέσω του νέου ψυκτικού επιτυγχάνεται η αυξημένη απόδοση ψύξης – μεγαλύτερη από τα προηγούμενα ψυκτικά μέσα. Για τον έλεγχο της κατανάλωσης ρεύματος, οι νέες σειρές διαθέτουν ένδειξη της κατανάλωσης στην πρόσοψη της εσωτερικής μονάδας, ενώ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος διατίθεται αντιδιαβρωτική προστασία Gold Fin στον εναλλάκτη θερμότητας της εξωτερικής μονάδας.

Οι αναβαθμισμένες σειρές οικιακών κλιματιστικών περιλαμβάνουν πολλές έξυπνες λειτουργίες, όπως ο ενσωματωμένος ελεγκτής μέσω Wi-Fi που παρέχει απομακρυσμένη διαχείριση του κλιματιστικού μέσω του κινητού τηλεφώνου, δίνοντας στον χρήστη πολλές επιλογές. Επίσης, είναι διαθέσιμη η λειτουργία έξυπνης διάγνωσης για γρήγορη και ακριβή διάγνωση τυχόν προβλημάτων. Τέλος, όλες οι σειρές διαθέτουν λειτουργία silent mode για μείωση του θορύβου.