1. Home
  2. Νέα
  3. Η LG Electronics μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων στα Diamonds of the Greek Economy 2019
Η LG Electronics μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων στα Diamonds of the Greek Economy 2019

Η LG Electronics μεταξύ των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων στα Diamonds of the Greek Economy 2019

0

Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions βραβεύθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2019, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Μεταξύ μεγάλων και σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, η LG ξεχώρισε για τη συνεχή ανάπτυξη, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και τη συμβολή της στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η γιορτή-θεσμός της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), και παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε: «Η βράβευσή μας για ακόμη μια χρονιά επιβεβαιώνει πως η LG είναι ο ηγέτης στον κλάδο της και ως ηγέτης ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων. Τόσο η LG όσο και όλες οι επιχειρήσεις-διαμάντια που διακρίθηκαν στη φετινή εκδήλωση αξίζουν το σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας. Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics θα στηρίζει πάντα πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν και επιβραβεύουν την υγιή επιχειρηματικότητα και την υψηλή παραγωγικότητα».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντιπρόσωποι των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών, εκπρόσωποι οργανισμών και  φορέων του δημοσίου και μέσα μαζικής ενημέρωσης.