1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. ΔΕΗ: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη Διεύθυνση Πληροφορικής
ΔΕΗ: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη Διεύθυνση Πληροφορικής

ΔΕΗ: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη Διεύθυνση Πληροφορικής

0

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων και ειδικότερα, δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Πληροφορικής, δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων και τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τομέα Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, υπαγόμενου ως Ανεξάρτητο Κλιμάκιο στον Αναπληρωτή ΔΝΣ/Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που εδρεύουν στην Αθήνα του Νομού Αττικής, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Η υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων ξεκινάει από σήμερα 06/10/2020  και λήγει στις  15/10/2020

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΗ Α.Ε. και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gramdplr@dei.com.gr και κατ΄εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:
ΔΕΗ Α.Ε., Διεύθυνση Πληροφορικής, 3ης Σεπτεμβρίου 105-107, Τ.Κ. 104 34 Αθήνα, Τομέα Διοικητικού και Οικονομικού υπόψη κας Σωτηρίου Αικατερίνης ή κας Μίχου Παρασκευής.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2020

Έντυπο Αίτησης

Παράρτημα