1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. Τέσσερις λόγοι για να επιλέξετε κλιματιστικά LG Dual Cool φέτος τον χειμώνα
Τέσσερις λόγοι για να επιλέξετε κλιματιστικά LG Dual Cool φέτος τον χειμώνα

Τέσσερις λόγοι για να επιλέξετε κλιματιστικά LG Dual Cool φέτος τον χειμώνα

0

Η LG Electronics (LG) με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών για αποδοτική θέρμανση και ενεργειακή απόδοση, διαθέτει τη σειρά οικιακού κλιματισμού DUALCOOL με απόδοση από 9.000 έως 12.000 BTU/h.

Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν ενεργειακή σήμανση A+++ σε λειτουργία θέρμανσης, παρέχοντας βελτιωμένη αποδοτικότητα, αποτελώντας την ιδανική λύση για θέρμανση και ψύξη οποιουδήποτε χώρου, δημιουργώντας ένα υγιές και ευχάριστο κλίμα.

Επιπλέον, στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των μοντέλων της σειράς DUALCOOL συμπεριλαμβάνονται και τα παρακάτω τέσσερα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν την ιδανική επιλογή:

  1. Air Purifying System [1]– Αφαίρεση μικροσωματιδίων ή αιωρούμενων σωματιδίων (PM), μέσω μιας διαδικασίας τριών βημάτων, χρησιμοποιώντας αισθητήρα καθαρότητας αέρα PM 1.0, Ion Diffuser και Micro Dust φίλτρο. Αρχικά, ο αισθητήρας ανιχνεύει, αυτόματα, σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και PM 1.0, μαζί με άλλες επιβλαβείς εναέριες ύλες. Στη συνέχεια, το Ion Diffuser χρησιµοποιεί 5 εκατοµµύρια εκπεμπόμενα μέσω του αέρα ανιόντα τα οποία προσκολλώνται στα μικρά σωματίδια. Τέλος, το θετικά φορτισμένο Micro Dust φίλτρο, συγκρατεί εύκολα τα αρνητικά φορτισμένα μικροσωματίδια, συμπεριλαμβανομένων ιών και βακτηρίων. Αξιοποιώντας την αρχή της ηλεκτροστατικής φόρτισης, το σύστημα της LG φιλτράρει επίσης εισπνεύσιμα σωματίδια (έως PM0.3) που μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστική νόσο.
  2. Smart ThinQ™ (Wi-Fi) – Δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης και των λειτουργιών του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε μέσω συσκευής που διαθέτει Wi-Fi και της αποκλειστικής εφαρμογής ελέγχου οικιακών συσκευών της LG.
  3. DUAL Inverter Compressor™ με 10 χρόνια εγγύηση – γρηγορότερη θέρμανση και ψύξη, 70% εξοικονόμηση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αθόρυβη λειτουργία. Χάρη στη 10ετή εγγύηση του συμπιεστή, μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός κλιματιστικού LG για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  4. LG Active Energy Control – Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ελέγχετε την ενέργεια που καταναλώνετε, και να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας ρυθμίζοντάς την σε τρία επίπεδα (80%, 60%, 40%).

[1] Το Air Purifying System συμπεριλαμβάνεται στα μοντέλα AP12RT, AP09RT.