1. Home
  2. Νέα
  3. DAIKIN ACADEMY: Δώδεκα χρόνια επιτυχημένης πορείας
DAIKIN ACADEMY: Δώδεκα χρόνια επιτυχημένης πορείας

DAIKIN ACADEMY: Δώδεκα χρόνια επιτυχημένης πορείας

0

H Daikin Hellas, εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία έχει προχωρήσει στην δημιουργία ειδικών εκπαιδευτικών κέντρων στην Αθήνα (2008) και τη Θεσσαλονίκη (2018), με στόχο την εκπαίδευση των συνεργατών της μέσω προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών.

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να εντρυφήσουν στη φιλοσοφία και το όραμα της Daikin, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του κλιματισμού, θέρμανσης και της επαγγελματικής ψύξης και έχουν στη διάθεσή τους τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα του κλάδου για hands on εμπειρίες και εξάσκηση.

Στα πρόγραμμα εκπαίδευσης έχουν ήδη συμμετάσχει συνολικά περισσότεροι από 5.000 άτομα. Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και το lockdown τπου είχε επιβληθεί, το σύνολο των συμμετεχόντων ήταν 888, εκ των οποίων οι 279 παρακολούθησαν με φυσική παρουσία στο πρώτο δίμηνο του έτους, ενώ οι 609 παρακολούθησαν εκπαιδεύσεις διαδικτυακά.

Η κυρία Όλγα Παπαγεωργίου, Υπεύθυνη του Daikin Academy  δήλωσε σχετικά, «Στη Daikin πιστεύουμε ότι η εξέλιξη των συνεργατών μας, οδηγεί την εταιρεία στην επιτυχία. Στόχος μας είναι οι συνεργάτες μας και οι άνθρωποι μας να είναι απόλυτα καταρτισμένοι όσον αφορά τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς. Επιπλέον, στοχεύουμε στην επαγγελματική και την προσωπική εξέλιξη όλων, δίνοντας όλα εκείνα τα εφόδια που θα οδηγήσουν τον καθένα από εμάς στην επιτυχία. Τα σεμινάρια για την περίοδο 2020-2021 έχουν ήδη ξεκινήσει και από τις πρώτες κιόλας μέρες φαίνεται το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.»

Όραμα μας είναι η Ακαδημία της Daikin να συμβάλλει καθοριστικά στην καλλιέργειας μιας φιλοσοφίας δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για τη διαρκή ανάπτυξη των επαγγελματιών ολόκληρου του κλάδου.