1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. ΕΥΔΑΠ- ΔΕΔΔΗΕ: Που αποκαταστάθηκε υδροδότηση και ηλεκτροδότηση
ΕΥΔΑΠ- ΔΕΔΔΗΕ: Που αποκαταστάθηκε υδροδότηση και ηλεκτροδότηση

ΕΥΔΑΠ- ΔΕΔΔΗΕ: Που αποκαταστάθηκε υδροδότηση και ηλεκτροδότηση

0

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην Αττική-  Σε λειτουργία 15 γραμμές Μέσης Τάσης- Τι αναφέρουν ΕΥΔΑΠ-ΔΕΔΔΗΕ

Με την «Μήδεια», την σφοδρότερη κακοκαιρία που έπληξε την χώρα τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας πλήθος προβλημάτων, από χθες 16/2 είναι σε σε εξέλιξη ένας αγώνας δρόμου για την αποκατάστασης υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σε περιοχές της χώρας.

 

ΕΥΔΑΠ: Αποκατάσταση λειτουργίας αντλιοστασίων στην Αττική

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία όλων των αντλιοστασίων της ΕΥΔΑΠ στην Αττική και υδροδοτούνται κανονικά τα νοικοκυριά. Οι μόνες βλάβες που παρατηρούνται στο δίκτυο είναι οι συνήθεις, διευκρίνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη της εταιρίας.

Για την αποκατάσταση της λειτουργίας των αντλιοστασίων η ΕΥΔΑΠ μετέφερε γεννήτριες, καθώς έχει διακοπεί τη ηλεκτρικό ρεύμα.

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκατάσταση των ζημιών σε 15 γραμμές Μέσης Τάσης σε σύνολο 43 που παρουσιάζουν προβλήματα

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο Δίκτυο η σφοδρή κακοκαιρία Μήδεια, ανακοίνωσε  ότι το σύνολο του τεχνικού του προσωπικού στην Αττική, περί τα 440 άτομα, συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης στις περιοχές με προβλήματα ηλεκτροδότησης, κυρίως στα Βόρεια Προάστια του Νομού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, μέχρι αυτή την ώρα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές σε 15 γραμμές Μέσης Τάσης από ένα σύνολο 43 γραμμών που παρουσιάζουν προβλήματα, σε τμήμα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Πεύκη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού και αναφέρει ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων δήλωσε ότι σήμερα μέχρι αργά το βράδυ, η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών θα έχει αποκατασταθεί, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.