1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. LG: Παρουσιάζει την ηλεκτρική σκούπα CORDZERO A9 KOMPRESSOR™ VAC με καινοτόμο σταθμό φόρτισης
LG: Παρουσιάζει την ηλεκτρική σκούπα CORDZERO A9 KOMPRESSOR™ VAC με καινοτόμο σταθμό φόρτισης

LG: Παρουσιάζει την ηλεκτρική σκούπα CORDZERO A9 KOMPRESSOR™ VAC με καινοτόμο σταθμό φόρτισης

0

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας τύπου stick, την LG CordZero A9 Kompressor με τον σταθμό φόρτισης All-in-OneTower™. Το νέο μοντέλο, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην CES 2021, έρχεται με μια προηγμένη βάση φόρτισης και αξεσουάρ που αδειάζει αυτόματα και εύκολα, ενώ η ίδια η σκούπα παρέχει βελτιωμένη ισχύ για να διατηρεί το πάτωμα ακόμα πιο καθαρό.

Ο σταθμός φόρτισης All-in-One διαθέτει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα αφαίρεσης σκόνης, έτσι ο καταναλωτής μπορεί να αδειάσειτην  LG CordZero A9 Kompressorπιο υγιεινά, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και κόπο. Όταν η ηλεκτρική σκούπα βρίσκεται στη βάση της,το περιεχόμενο του δοχείου απορριμμάτων αναρροφάται αυτόματα στον σταθμό φόρτισης και συλλέγεται στη σακούλα σκόνης[1], ελαχιστοποιώντας την έκθεση του χρήστη στη σκόνη και εμποδίζοντας οποιαδήποτε στιγμή τυχόν σωματίδια να διαφύγουν πίσω στο εσωτερικό περιβάλλον. Ο σταθμός φόρτισης διαθέτει επίσης ενσωματωμένη πηγή φωτός UVC LED που εμποδίζει τα βακτήρια να αναπτυχθούν και να συσσωρευτούν μέσα στη σακούλα σκόνης. Η φόρτιση ξεκινά αυτόματα μόλις η ηλεκτρική σκούπα τοποθετηθεί πίσω στον σταθμό φόρτισης All-in-One, ενώ η λυχνία UVC LED λειτουργεί για 2 ώρες για να εμποδίσει την ανάπτυξη βακτηρίων.

Ο σταθμός φόρτισης διαθέτει επίσης μοντέρνο, διακριτικό σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα με οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού. Πρόκειται για μίαολοκληρωμένηλύση με μικρό απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης, που μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει την ηλεκτρική σκούπα, τα ακροφύσια και τα εξαρτήματά της, συμπεριλαμβανομένου του 2 σε 1CombinationTool, του CreviceToolκαι του MopNozzle. Επιπλέον, φορτίζει και αποθηκεύει μια επιπλέον μπαταρία για τη σκούπα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάξουν γρήγορα μπαταρία και να συνεχίζουν τον καθαρισμό, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την επαναφόρτιση της LG CordZero A9 Kompressor.

Χάρη στην τεχνολογία Smart Inverter Motor™ και AxialTurboCyclone™ της LG, η νέα ηλεκτρική σκούπα τύπου stick εξασφαλίζει ισχυρή, συνεχή λειτουργία. Διαχωρίζει τη σκόνη και τη βρωμιά από διάφορους τύπους δαπέδων, δημιουργώντας ισχυρή ροήαέρα στο εσωτερικό του κινητήρα, η οποία περιστρέφεται γρήγορα χωρίς τριβή για να παρέχει καλύτερη ανθεκτικότητα, βελτιωμένη παροχή ενέργειας και εντυπωσιακή απόδοση καθαρισμού.

«ΗCordZero A9 Kompressor με τον καινοτόμο σταθμό φόρτισης All-in-OneTower,αποτελεί μια κορυφαία λύση οικιακής φροντίδας», δήλωσε ο LyuJae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics HomeAppliance& Air SolutionCompany. «Με την εξαιρετική απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας και το αυτοματοποιημένο σύστημα αφαίρεσης σκόνης, η πιο πρόσφατηCordZero έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους καταναλωτές και τις οικογένειές τους πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, συνδυάζοντας μεγάληευκολία».

  • Η σακούλα σκόνης πρέπει να αντικαθίσταται όταν αναβοσβήνει η ενδεικτική λυχνία στην οθόνη.
  • Δοκιμάστηκε από το KRIBS (Ερευνητικό Ινστιτούτο Βιο-επιστήμης της Κορέας) σύμφωνα με το πρωτόκολλο της LG Electronics, συγκρίνοντας τον αριθμό των ζωντανών βακτηρίων στη σακούλα σκόνης του σταθμού φόρτισης All-in-One μετά τη λειτουργία του UVCLED για δύο ώρες (Αριθμός μοντέλου: VDS-ST1*U) σε θερμοκρασία 23,0 βαθμών Κελσίου (±2,0°C) με σχετική υγρασία 45% (±5%). Η σακούλα σκόνης του σταθμού φόρτισης All-in-One είναι γεμάτη με προσομοιωμένη οικιακή σκόνη (που καθορίζεται στο IEC 628852 7.2.2.3) και βακτήρια (staphylococcusaureus, pseudomonasaeruginosa, πνευμονία bacilli, escherichiacoli-περίπου 107 CFU ανά ml για κάθε βακτήριο δοκιμής) που καλλιεργούνται σεpetridish. Το ελεγμένο βακτήριο βρίσκεται σε εννέα αντιπροσωπευτικές θέσεις πάνω από τη σκόνη. Ο ρυθμός αναστολής της βακτηριακής ανάπτυξης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις πραγματικές περιβαλλοντικές συνθήκες.
  • Τα ακροφύσια και τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιοχές ή τα μοντέλα προϊόντων.
tags: