1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. LG ARTCOOL Inverter MIRROR series: Φιλικό προς το περιβάλλον, εύκολο στη χρήση και μοναδικής αισθητικής
LG ARTCOOL Inverter MIRROR series: Φιλικό προς το περιβάλλον, εύκολο στη χρήση και μοναδικής αισθητικής

LG ARTCOOL Inverter MIRROR series: Φιλικό προς το περιβάλλον, εύκολο στη χρήση και μοναδικής αισθητικής

0

DUAL Inverter Compressor™, ιονιστή Plasmaster™ και εμφάνιση που αναβαθμίζει κάθε σπίτι

Τα οικιακά κλιματιστικά της σειράς ARTCOOL Inverter MIRROR series της LG Electronics (LG), αποτελούν μια επιλογή που συνδυάζει εξαιρετικές αποδόσεις ψύξης-θέρμανσης, μοναδική ευκολία, φροντίδα για το περιβάλλον και αδιαμφισβήτητα υψηλή αισθητική.

Αρχικά, o DUAL Inverter Compressor™ συμπιεστής τους εγγυάται ιδανικά επίπεδα ψύξης – θέρμανσης, ανεξαρτήτως εποχής, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών. Επιπλέον, χάρη στη δεκαετή εγγύηση του, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει εγγυημένες αποδόσεις για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. αποδόσεις που έρχονται με πιστοποίηση TUV.

Τα LG ARTCOOL Inverter Mirror series έχουν δημιουργηθεί με την ευκολία του τελικού χρήστη κατά νου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις πολλαπλές καινοτόμες λειτουργίες που έχουν ενσωματωθεί στη σειρά: η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού, αφαιρεί την υγρασία από το εσωτερικό του κλιματιστικού, αποφεύγοντας έτσι τις ενοχλητικές μυρωδιές και την συγκέντρωση σωματιδίων. Χάρη στη λειτουργία UVnano™, ο ανεμιστήρας της μονάδας απολυμαίνεται με φωτισμό LED UV, που απομακρύνει τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%, ενώ ο ιονιστής Plasmaster™ προσθέτει ένα έξτρα τοίχος προστασίας, αρωματίζοντας παράλληλα και το χώρο. Για ακόμα πιο εύκολη λειτουργία, οι ειδικοί της LG πρόσθεσαν τον αισθητήρα GYRO στα τηλεχειριστήριο της σειράς, επιτρέποντας στο χρήστη να χρησιμοποιεί το κλιματιστικό ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, χάρη στην έξυπνη εφαρμογή LG ThinQ™ και την διευρυμένη συνδεσιμότητα της σειράς Mirror,  μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την κατανάλωσή ή να το θέσετε σε λειτουργία εξ αποστάσεως πανεύκολα.

Η LG βέβαια φροντίζει και για τον πλανήτη, γι’ αυτό και τα κλιματιστικά της σειράς ARTCOOL Inverter MIRROR series χρησιμοποιούν το προηγμένο ψυκτικό μέσο R32, που βελτιστοποιεί την ενεργειακή τους απόδοση, ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον. Φυσικά, η εξοικονόμηση ρεύματος πέρα από φροντίδα για τον πλανήτη, συνεπάγεται και μειωμένο κόστος για τον χρήστη.

Τέλος, όλες αυτές οι λειτουργίες και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά έρχονται σε ένα περίβλημα υψηλής αισθητικής. Χάρη τον σχεδιασμό Mirror  της σειράς, το παραδοσιακά αδιάφορο περίβλημα της εσωτερικής μονάδας αντικαθίσταται από minimal design, με στρογγυλεμένες γωνίες και επιφάνεια από κατοπτρικό γυαλί. Η σαν-καθρέπτης πρόσοψη της σειράς Mirror αντανακλά τον περιβάλλοντα χώρο, κάνοντας το κάθε LG ARTCOOL Inverter MIRROR series κλιματιστικό να ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε κάθε χώρο. Επιπλέον, οι ενδείξεις λειτουργίας «εμφανίζονται» κομψά στην γυάλινη επιφάνεια, και εξαφανίζονται μόλις η συσκευή απενεργοποιηθεί, κάνοντας την ακόμα πιο διακριτική στην παρουσία της μέσα στο χώρο. Η σειρά LG ARTCOOL Inverter MIRROR series υπόσχεται μοναδικές επιδόσεις με μηδενικές εκπτώσεις σε επίπεδα αισθητικής.