1. Home
  2. Νέα
  3. Alstom: Εξασφάλιση της πιστοποίησης Top Employer σε δεκατέσσερις χώρες
Alstom: Εξασφάλιση της πιστοποίησης Top Employer σε δεκατέσσερις χώρες

Alstom: Εξασφάλιση της πιστοποίησης Top Employer σε δεκατέσσερις χώρες

0

Η Alstom, ηγέτης στην έξυπνη, βιώσιμη κινητικότητα, οφείλει να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για πιο πράσινους, πιο σύγχρονους στόλους τρένων, μετρό και τραμ με βελτιστοποιημένη χωρητικότητα σε όλο τον κόσμο. Με ένα χαρτοφυλάκιο παραγγελιών συνολικής αξίας 77,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο Όμιλος σκοπεύει να προσλάβει συνολικά 7.500 νέα ταλέντα παγκοσμίως εντός του 2022. Από αυτά οι 6.000 περίπου αφορούν μηχανικούς και διευθυντικά στελέχη, κυρίως στην Ευρώπη και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, και ακόμη 1.500 εργάτες και τεχνικούς, κυρίως σε Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική. Οι προσλήψεις αυτές αφορούν έργα που σχετίζονται με το τροχαίο υλικό, τη σηματοδότηση και την παροχή υπηρεσιών. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι μηχανικοί αντιπροσωπεύουν το ήμισυ των νέων θέσεων μόνιμης απασχόλησης.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που λαμβάνουμε  την πιστοποίηση Top Employer για ακόμη μια φορά. Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει τη συνεχή δέσμευσή μας να καταστήσουμε την Alstom ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στον κόσμο. Με γνώμονα την ισχυρή ζήτηση για πράσινη και έξυπνη κινητικότητα, η Alstom, ηγέτης στη βιώσιμη κινητικότητα, αναζητεί  7.500 νέα ταλέντα. Με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, προσφέρουμε παγκοσμίως ευκαιρίες εργασίας στους τομείς της παραγωγής, του λογισμικού, της μηχανικής και των υπηρεσιών για ανθρώπους που επιθυμούν να συμβάλουν στην πρόοδο του πλανήτη,» εξηγεί η AnneSophie ChauveauGalas, Chief Human Resources Officer της Alstom.

Αναζήτηση  υποψηφίων που θα συμβάλλουν στην καινοτομία και την εφαρμογή των λύσεών μας

Υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης σε όλη την αλυσίδα αξίας, από την παραγωγή έως τις μεθόδους, τις προμήθειες και τις λειτουργίες μας. Εκτός από τη συμβολή στην υλοποίηση των τρεχόντων και μελλοντικών έργων για τους πελάτες της Alstom, η εταιρεία προσλαμβάνει διαχειριστές έργων και διαγωνισμών, καθώς και σχεδιαστές. Η Alstom αναζητά, επίσης, υποψηφίους με  προφίλ παρόμοια με αυτά που αξιοποιούν  οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας της Silicon Valley, όπως μηχανικούς λογισμικού και επιστήμονες δεδομένων. Αυτές οι ανάγκες  καθορίζονται μακροπρόθεσμα, με βάση την ανάπτυξη του Ομίλου και προσφέρουν επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα σε ομάδες με υψηλά  κίνητρα, όπως αποδεικνύεται από την τελευταία έρευνα εργαζομένων, στην οποία πάνω από το 80% δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι που εργάζονται για την Alstom.

Τοπικές ευκαιρίες με δυνατότητες διεθνούς σταδιοδρομίας

Η Alstom προσφέρει τη δυνατότητα για το ξεκίνημα μιας καριέρας με ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για μετακίνηση μεταξύ διαφορετικών θέσεων  και περιοχών  που μπορεί να καλύψουν κάθε φιλοδοξία. Οι ανάγκες του Ομίλου για νέα ταλέντα ανά περιοχή έχουν ως εξής: Ευρώπη: 3.900 θέσεις εργασίας, Ασία-Ειρηνικός: 1.700 θέσεις εργασίας, Αμερική: 1.500 θέσεις και Αφρική, Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία: 400 θέσεις.

Αναζήτηση 800 νέων ταλέντων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (ΚΑΕ)

Η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη αποτελεί την πιο ποικιλόμορφη περιοχή  στην Alstom, με παρουσία σε 20 χώρες και πάνω από 7.000 εργαζόμενους και αυτή τη στιγμή υπάρχουν  πάνω από 800 ανοικτές θέσεις στην περιοχή, κυρίως σε ρόλους μηχανικής, σηματοδότησης και ειδικευμένης παραγωγής, μεταξύ άλλων. Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 40 ανοιχτές θέσεις. Τα ανήσυχα μυαλά με καινοτόμο πνεύμα και επιθυμία να βοηθήσουν στην ανανέωση της κινητικότητας, καθιστώντας την πιο ψηφιακή και βιώσιμη, μπορούν να ενημερωθούν για τις κενές θέσεις εργασίας στη διεύθυνση: https://jobsearch.alstom.com/search/

tags: