1. Home
  2. Θέρμανση
  3. -
  4. κλιματισμός
  5. Συνεργασία ΔΕΗ με την Daikin στις αντλίες θερμότητας
Συνεργασία ΔΕΗ με την Daikin στις αντλίες θερμότητας

Συνεργασία ΔΕΗ με την Daikin στις αντλίες θερμότητας

0

Η Daikin και η ΔΕΗ, μέσω του προγράμματος ΔΕΗ myEnergy HeatPump, προχωρούν σε συνεργασία, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις οικιακής θέρμανσης με αντλίες θερμότητας που παρέχουν σημαντικά περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη. Οι αντλίες θερμότητας άλλωστε αποτελούν τη νέα απάντηση στο αυξανόμενο κόστος ενέργειας, που έχει οδηγήσει τους καταναλωτές στην αναζήτηση οικονομικότερων  λύσεων θέρμανσης, καθώς επίσης και στην κλιματική αλλαγή.

Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του μέλλοντος, μάλιστα, η Daikin ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε στην ελληνική αγορά τις οικιακές αντλίες θερμότητας, οδηγώντας για ακόμη μία φορά τις εξελίξεις στον κλάδο, σε θέματα καινοτομίας και βιωσιμότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πρωτοπορίας της Daikin αποτελεί η αντλία θερμότητας Daikin Altherma, η οποία λειτουργώντας με ποσοστό 65% – 70% ανανεώσιμης πηγής ενέργειας, όπως η θερμική ενέργεια από τον αέρα, θερμαίνει και εξασφαλίζει ζεστό νερό με βιώσιμο τρόπο σε κάθε κατοικία.

Οι καταναλωτές μπορούν, πλέον, να επωφεληθούν της απόκτησης ενός πολύ αποδοτικού και πρωτοποριακού συστήματος θέρμανσης λαμβάνοντας εξατομικευμένες κατευθύνσεις για τον τύπο αντλίας που ταιριάζει στην οικία τους, οικονομοτεχνικές προτάσεις από την Daikin, καθώς και επιβράβευση 500€ για την αγορά αντλίας θερμότητας, μέσω του νέου προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ myHome HeatPump+. Στα οφέλη από την εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας περιλαμβάνονται επίσης η εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας έως και 80%, η σημαντική μείωση στις εκπομπές ρύπων, η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, η αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της οικίας, ο μικρός χρόνος απόσβεσης της επένδυσης, καθώς και η πραγματική αυτονομία θέρμανσης.

Μέσω της ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής myEnergy HeatPump, η ΔΕΗ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις για τον τύπο αντλίας που ταιριάζει στο σε κάθε σπίτι, καθώς και τα αναμενόμενα οικονομικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη. Μπαίνοντας στο https://heatpumps.dei.gr/home μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το καλύτερο σύστημα θέρμανσης για το δικό σας σπίτι και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε.

Η Daikin είναι μία εταιρεία που καλύπτει ολιστικά κάθε ανάγκη θέρμανσης και κλιματισμού, διαθέτοντας ιστορία και τεχνογνωσία που έχουν καταστήσει το όνομα της εταιρείας συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας. Προτεραιότητα από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι η προστασία του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την ικανοποίηση του πελάτη. Για περισσότερα από 90 χρόνια, η εταιρεία αναπτύσσει συστήματα θέρμανσης που εξασφαλίζουν τέλεια κλιματιζόμενους χώρους, με προϊόντα αξιόπιστα και αποδοτικά και παρέχουν μέγιστη περιβαλλοντική συμβατότητα. Η θέρμανση της Daikin έχει ταυτιστεί με το «Daikin Altherma», ωστόσο το εύρος των εφαρμογών αυξήθηκε εντυπωσιακά στα χρόνια που πέρασαν, με τις αντλίες θερμότητας να αποκτούν διαφορετικές μορφές. Παράλληλα, προστέθηκαν νέα κεφάλαια στην οικιακή θέρμανση, όπως αυτό της καύσης, συμβάλλοντας στη διεύρυνση της επωνυμίας «Daikin Altherma», ώστε να συμπεριλαμβάνει πλέον όλη την γκάμα της θέρμανσης και να αποτελεί την κορυφαία επιλογή των καταναλωτών.