1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. Η LG LED Bloc αποτελεί πραγματική καινοτομία στο digital signage
Η LG LED Bloc αποτελεί πραγματική καινοτομία στο digital signage

Η LG LED Bloc αποτελεί πραγματική καινοτομία στο digital signage

0

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), παρουσιάζει μια ακόμη καινοτόμα digital signage πρόταση, την LG Led Bloc (μοντέλο LSAC025 54″). Η σειρά LSAC είναι η πρωτοποριακή σειρά LED signage, η οποία εφαρμόζει την τεχνολογία μετάδοσης χωρίς καλώδια, με συνδέσεις “non connector”. Συγκεκριμένα, για αναλύσεις έως και UHD, με λόγο 16:9, δεν απαιτεί συνδέσεις καλωδίων μεταξύ των πλαισίων, για την παροχή σήματος και ρεύματος. Επίσης, χάρη στη σχεδίαση τμηματικής συναρμολόγησης, η εγκατάσταση των προϊόντων της σειράς LSAC γίνεται ευκολότερα από ποτέ.

Αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο αντικαθιστώντας το υφιστάμενο LCD video wall με την τελευταίας τεχνολογίας LED οθόνη χωρίς να χρειάζεται να εξασφαλίσετε επιπλέον χώρο. Σε αντίθεση με τα LCD video walls, η σειρά LSAC είναι πραγματικά χωρίς πλαίσιο, με αποτέλεσμα το κοινό να εστιάζει στο σύνολό του οπτικού περιεχόμενου χωρίς παρεμβολές μεταξύ των οθονών. Βελτιωμένη και στο χώρο του HDR με HDR10/HDR10 Pro[3], το περιεχόμενο ζωντανεύει και εντυπωσιάζει, επιτρέπoντας στους θεατές να απολαμβάνουν ρεαλιστική ακρίβεια στο έπακρο.

Η σειρά LSAC διαθέτει πιστοποίηση EMC κατηγορίας B, σύμφωνα με την οποία απαιτείται ηλεκτρονικός εξοπλισμός για χρήση σε οικιστικά περιβάλλοντα, καθώς και εμπορικά, βιομηχανικά ή επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλη για χρήση σε περιορισμένο χώρο, όπως αίθουσες συνεδριάσεων επιχειρήσεων, αίθουσες συμβουλίου κ.λπ. Τέλος, η σειρά LSAC είναι συμβατή με λύσεις λογισμικού της LG, όπως το SuperSign CMS, το LED Assistant και το ConnectedCare, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να λειτουργούν άψογα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG Led Bloc LSAC025 μπορείτε να βρείτε εδώ.

tags: