1. Home
  2. Νέα
  3. WATT+VOLT: Μαζί με τον Στέλιο Μαλακόπουλο σε κάθε του άλμα προς την κορυφή!
WATT+VOLT: Μαζί με τον Στέλιο Μαλακόπουλο σε κάθε του άλμα προς την κορυφή!

WATT+VOLT: Μαζί με τον Στέλιο Μαλακόπουλο σε κάθε του άλμα προς την κορυφή!

0

Η WATT+VOLT, ως περήφανος χορηγός και υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού, γιορτάζει τις πρόσφατες αγωνιστικές επιδόσεις του Πρωταθλητή Στίβου, Στέλιου Μαλακόπουλου! Με αφορμή τη συμμετοχή του σε διοργανώσεις-σταθμούς για τη σεζόν και την καριέρα του, ο Στέλιος απέδειξε σε όλους για ακόμη μία φορά πως όλα είναι δυνατά αρκεί να γίνονται με αγωνιστικότητα, δυναμισμό και πάθος!

Συγκεκριμένα, με επίδοση 6,51μ κατέκτησε την τρίτη θέση στο Parathletics Grand Prix Handisport Open Paris που διεξήχθη 6-10 Ιουνίου στο Παρίσι, κάνοντας ταυτόχρονα την πρώτη του φετινή εμφάνιση με την Εθνική Ελλάδος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας. Σειρά είχε ένα από τα μεγαλύτερα street events στον κόσμο, το “Golden Fly Series” στο Innsbruck, όπου ο Στέλιος και φέτος μαζί με τον Γερμανό αθλητή Markus Rehm, ως οι μόνοι παραθλητές εκπροσώπησαν τη διοργάνωση ανάμεσα σε κορυφαίους αρτιμελείς αθλητές. Το δίδυμο αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση, με τον Στέλιο να διεκδικεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση με 6,76.

Επόμενη στάση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΣΕΓΑΣ στις 25-27 Ιουνίου!

Η πορτοκαλί οικογένεια στέλνει στον Στέλιο όλη της τη θετική ενέργεια για το υπόλοιπο της αγωνιστικής του σεζόν και θα συνεχίσει να στέκεται έμπρακτα δίπλα του και να του δίνει δύναμη ώστε να φαντάζεται περισσότερα σε κάθε του άλμα προς την κορυφή!

tags: