1. Home
  2. Νέα
  3. Η Leading Edge Data Centers ανακοινώνει τη χρήση της προκατασκευασμένης, πιστοποιημένης υποδομής Edge Data Center της Schneider Electric
Η Leading Edge Data Centers ανακοινώνει τη χρήση της προκατασκευασμένης, πιστοποιημένης υποδομής Edge Data Center της Schneider Electric

Η Leading Edge Data Centers ανακοινώνει τη χρήση της προκατασκευασμένης, πιστοποιημένης υποδομής Edge Data Center της Schneider Electric

0

Η αξιοποίηση της προκατασκευασμένης υποδομής data center της Schneider Electric, με απομακρυσμένη πρόσβαση, προσφέρει ενεργειακά αποδοτικότερη, ταχύτερη και πιο αξιόπιστη συνδεσιμότητα στην περιφέρεια της Αυστραλίας

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε ότι η Leading Edge Data Centers (Leading Edge Data Center – LEDC), θα χρησιμοποιεί την προκατασκευασμένη, πιστοποιημένη τεχνολογία για edge data center της Schneider Electric για ταχύτερη, μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη συνδεσιμότητα όσον αφορά τις περιφέρειες της Αυστραλίας. Πιο συγκεκριμένα, η Leading Edge Data Center (LEDC) είναι μια εταιρεία που παρέχει μεγαλύτερη πρόσβαση στο κατανεμημένο cloud μέσω αξιόπιστης και οικονομικά αποδοτικής συνδεσιμότητας στις επιχειρήσεις και τις κοινότητες της περιφερειακής Αυστραλίας.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης βιώσιμων, ευέλικτων λύσεων για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών της εταιρείας, η LEDC έχει επιστρατεύσει τη Schneider Electric για να σχεδιάσει, να κατασκευάσει, να θέσει σε λειτουργία και να συντηρεί τα Tier III edge data centers. Πριν αποσταλούν και εγκατασταθούν στο εκάστοτε σημείο, τα data centers σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και δοκιμάζονται στην περιφέρεια της Αυστραλίας, έτσι ώστε να εντοπιστούν και να αφαιρεθούν πολλές από τις παραδοσιακές κατασκευαστικές επιπλοκές και να διασφαλιστεί ότι κάθε νέα εγκατάσταση δημιουργείται με την ίδια ποιότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που διαθέτει η τελευταία. Εκτός από τη βελτιστοποίηση της αξιοπιστίας, η Schneider Electric και η LEDC θα συνεργαστούν για να προωθήσουν τις πιο αποδοτικές και ισχυρές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς edge data centers που θα έχουν ειδικό μέγεθος για να είναι πιο αποτελεσματικά για κάθε ξεχωριστή κοινότητα που εξυπηρετούν.

«Η εταιρεία Leading Edge Data Centers ιδρύθηκε το 2019 με αποστολή να γεφυρώσει το ψηφιακό χάσμα στην περιφερειακή Αυστραλία», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της LEDC, Chris Thorpe. «Για χρόνια, οι περιφερειακές πόλεις της Αυστραλίας αντιμετώπιζαν αναξιόπιστες και δαπανηρές συνδέσεις στο διαδίκτυο, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες μητροπόλεις. Με το πιστοποιημένο edge data centers της Schneider Electric, το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί γρήγορα σε πολλές περιφερειακές τοποθεσίες σε όλη την Αυστραλία, δίνουμε επιτέλους στους πελάτες μια πιο βιώσιμη, οικονομικά αποδοτική επιλογή και τη δυνατότητα αξιόπιστης πρόσβασης στο cloud».

Στο παρελθόν, οι δυνητικοί πελάτες της LEDC έχουν αντιμετωπίσει διακοπές συνδεσιμότητας που τους έχουν κοστίσει πάνω από 160,000$ ετησίως. Με την υποστήριξη και την καινοτομία της Schneider Electric, η LEDC θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει ένα αξιόπιστο προκατασκευασμένο και πιστοποιημένο edge data center που θα εξοικονομεί στους πελάτες της έως και το 80% αυτού του κόστους.

«Εν μέσω της σημερινής παγκόσμιας πανδημίας, η τηλεργασία έγινε αναγκαιότητα και οι ψηφιακές ανισότητες ήταν πιο εμφανείς», δήλωσε ο Joe Craparotta, Αντιπρόεδρος Στρατηγικής Πελατών & Τμημάτων της Schneider Electric. «Συνεργαζόμενη με τη Schneider Electric, η LEDC ξεκίνησε την παραγωγή, εστιάζοντας στη βελτιωμένη συνδεσιμότητα και αξιοπιστία, μαζί με επιλογές για οικονομικά αποδοτική ανάπτυξη του δικτύου».

Η συνεργασία με τη Schneider Electric επιτρέπει στην LEDC να προσφέρει τα εξής:

Προσβασιμότητα και επιλογή – Παρέχοντας μεγαλύτερη επιλογή άμεσης πρόσβασης στο cloud, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ταχύτερη συνδεσιμότητα μέσω του δικτύου edge data centers σε ολόκληρη την περιφέρεια της Αυστραλίας.

Σταθερότητα και αξιοπιστία – Με ασφαλή, πιστοποιημένα Tier III certified edge data centers, οι πελάτες μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες, ακραίες καιρικές συνθήκες της Αυστραλίας, εφόσον παρέχουν πλεονασμό και ανοχή σφάλματος, καθώς και προστασία από διακοπές ρεύματος.

Οφέλη για την περιφερειακή Αυστραλία – Τα μετρήσιμα οφέλη για τους τοπικούς και εθνικούς πελάτες περιλαμβάνουν βελτιωμένη συνδεσιμότητα, ανταγωνιστικό hosting και τη δυνατότητα ανάπτυξης IoT και έξυπνων πόλεων σε ολόκληρη την Αυστραλία μέσω καινοτόμων υποδομών επέκτασης.

Η σύνδεση όλων αυτών των συσκευών μαζί είναι το λογισμικό EcoStruxure IT Expert της Schneider Electric, το οποίο παρέχει προληπτικές πληροφορίες σχετικά με κρίσιμους πόρους που επηρεάζουν την υγεία και τη διαθεσιμότητα ενός περιβάλλοντος ΙΤ. Με πίνακες εργαλείων που προσαρμόζονται, απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών και αξιολογήσεις που δείχνουν την κατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας και της ασφάλειας των συσκευών, το λογισμικό εξασφαλίζει στην LEDC συνεχή ορατότητα σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ιστορία της Leading Edge Data Centers μεταβαίνοντας στο σύνδεσμο https://www.se.com/ww/en/work/campaign/life-is-on/case-study/leading-edge.jsp.