1. Home
  2. Νέα
  3. LG: Αγκαλιάζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό
LG: Αγκαλιάζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό

LG: Αγκαλιάζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό

0

Η LG Electronics (LG) σε συνεργασία με την Altair, έναν παγκόσμιο φορέα λύσεων υπολογιστικής επιστήμης και τεχνητής νοημοσύνης (AI), ανέπτυξαν από κοινού μια πλατφόρμα AI validation που παρέχει βελτιωμένη επαλήθευση αξιοπιστίας για εξαρτήματα οχημάτων. Η ενσωμάτωση αυτής της τεχνολογίας ψηφιακού μετασχηματισμού στην διαδικασία ανάπτυξης επιτρέπει στην LG να παρέχει στις παγκόσμιες αυτοκινητοβιομηχανίες προηγμένες λύσεις ψυχαγωγίας υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

 

Μέχρι τώρα, η διαδικασία που ήταν σε χρήση για την ανάπτυξη προηγμένων εξαρτημάτων οχήματος βασιζόταν αποκλειστικά σε φυσικές δοκιμές και όλα τα αποτελέσματα των δοκιμών επικυρώνονταν χειροκίνητα. Η πρόσφατη ψηφιοποίηση δοκιμών και επαλήθευσης από την LG θα αποφέρει κέρδη όχι μόνο σχετικά με την απόδοση κόστους και χρόνου, αλλά και όσον αφορά στην αξιοπιστία δεδομένων και προϊόντος.

 

Με τη δυνατότητα ακριβούς πρόβλεψης και μέτρησης της απόδοσης από τα πρώτα στάδια της διαδικασίας επικύρωσης σχεδιασμού του προϊόντος, η νέα πλατφόρμα αξιοποιεί αλγόριθμο μηχανικής μάθησης για την εκτέλεση ανάλυσης χρονοσειρών, οπτικοποίησης της ανάλυσης δεδομένων και διάφορες άλλες λειτουργίες που ενισχύουν περαιτέρω το ήδη αυστηρό σύστημα επαλήθευσης στοιχείων που ανέπτυξε η LG.

 

Οι λεπτομερείς αναφορές που παράγονται από τη νέα πλατφόρμα AI validation της LG καλύπτουν τις δοκιμές ανάπτυξης ανταλλακτικών και την υποστήριξη για αυτόματη μετάβαση δεδομένων. Επίσης, θα επιτρέψουν στην εταιρεία να αξιολογήσει την ποιότητα των προϊόντων που δεν έχουν εμπορευματοποιηθεί ακόμη με πολύ υψηλότερο βαθμό ακρίβειας. Μέσω της συνεχούς, στενής συνεργασίας μεταξύ της LG και της Altair, η προηγμένη πλατφόρμα αναμένεται να εξασφαλίσει ένα ποσοστό αξιοπιστίας προϊόντος 90% ή υψηλότερο.

 

Ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα σε πολλούς τομείς, η νέα πλατφόρμα έχει την δυνατότητα να διεξάγει πολλαπλές δοκιμές, αναλύοντας τα αποτελέσματά τους και παρέχοντας μια σειρά από σημαντικούς δείκτες απόδοσης. Προχωρώντας προς τα εμπρός, η LG θα επεκτείνει την εφαρμογή της AI τεχνολογίας σε διάφορες διαδικασίες, από τον σχεδιασμό προϊόντος έως την μαζική παραγωγή.

 

«Η LG δεσμεύεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό των παγκόσμιων δραστηριοτήτων της και στη χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών DX για να βελτιώσει τις ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης και να επιτύχει τη βέλτιστη διαχείριση των πόρων», δήλωσε ο Eun Seok-hyun, πρόεδρος της εταιρείας LG Vehicle component Solutions (VS). «Η νέα μας πλατφόρμα επαλήθευσης AI είναι μια ουσιαστική περίπτωση ψηφιοποίησης για τον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπου η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας

tags: