1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. Τα πλυντήρια πιάτων της LG σας βοηθούν να απολαμβάνετε κάθε στιγμή
Τα πλυντήρια πιάτων της LG σας βοηθούν να απολαμβάνετε κάθε στιγμή

Τα πλυντήρια πιάτων της LG σας βοηθούν να απολαμβάνετε κάθε στιγμή

0

Τo τραπέζι έχει τελειώσει και μία σκέψη ίσως να απασχολεί τους οικοδεσπότες – πώς θα πλυθούν όλα αυτά τα πιάτα και τα σκεύη. Τα πλυντήρια πιάτων με ατμό QuadWash™ της LG Electronics (LG) έρχονται για να δώσουν την απάντηση!

Με λιγότερο θόρυβο, αποτελεσματικά και αξιόπιστα χάρη στον κινητήρα Inverter Direct Drive™, ο οποίος υποστηρίζεται από δεκαετή εγγύηση, θα χαρίσουν στιγμές ηρεμίας, ενώ θα είστε ένα βήμα, πριν απολαύσετε αστραφτερά καθαρά τα αγαπημένα σας σκεύη.

Τα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWash™ με δυνατότητα ημιεντοιχισμού, διαθέτουν τεχνολογία TrueSteam™ μειώνοντας έτσι τις κηλίδες από το νερό. Επιπλέον η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης.

Παράλληλα, με την τεχνολογία EasyRack™ Plus τα κάνιστρα ρυθμίζονται ευκολότερα, ενώ διατίθεται και 3ο κάνιστρο, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί κατά ύψος για σκεύη που είναι δύσκολο να χωρέσουν. Το πρόβλημα με τις κατσαρόλες μόλις λύθηκε!

Τέλος,  μέσω της εφαρμογής ThinQ™ για smartphones προσφέρονται στους χρήστες πληθώρα επιλογών, όπως νέα προγράμματα πλυσίματος για την κάλυψη των αναγκών τους, εξατομικευμένες ρυθμίσεις καθαρισμού, καθώς και η λειτουργία Smart Diagnosis για την λύση τυχών προβλημάτων.