1. Home
  2. Νέα
  3. “Caring for Water”: Το GROHE X Summit 2023 συζητά γύρω από το μέλλον του νερού
“Caring for Water”: Το GROHE X Summit 2023 συζητά γύρω από το μέλλον του νερού

“Caring for Water”: Το GROHE X Summit 2023 συζητά γύρω από το μέλλον του νερού

0

Το GROHE X Summit «Caring for Water» θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Μαρτίου 2023 στην ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X – Εγγραφείτε εδώ

Όταν χρησιμοποιούμε νερό, τείνουμε να ξεχνάμε την υπαρξιακή αξία που έχει – και ότι δεν είναι μια ατελείωτη πηγή που μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η GROHE, η  κορυφαία μάρκα ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο θα αφιερώσει το GROHE X Summit «Caring for Water» από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023 στο στοιχείο χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να ζήσουμε: το νερό.

Οι κοινωνίες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν πολυάριθμες προκλήσεις που απαιτούν ανταλλαγή γνώσεων, νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις σε συνδυασμό με μια μεγάλη δόση πραγματισμού. Κατά τη διάρκεια του GROHE X Summit, η εταιρία θα τονίσει την αξία του νερού συγκεντρώνοντας εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου για να αποδείξει ότι χρειάζεται ένα ολόκληρο οικοσύστημα ώστε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή. «Θα εξετάσουμε το νερό στο πλαίσιο των βασικών τάσεων που διαμορφώνουν τη βιομηχανία μας και το μέλλον της ζωής: αστικοποίηση, βιωσιμότητα, καθώς και υγεία & ευημερία. Θα αναρωτηθούμε, πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον της ζωής σε έναν κόσμο που φαίνεται να περιστρέφεται πιο γρήγορα από ποτέ; Πώς μπορούμε να συμβάλουμε σε πιο βιώσιμα κτίρια;», λέει ο Jonas Brennwald, Leader του Ομίλου LIXIL EMENA.

Το GROHE X Summit προσκαλεί τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε συζητήσεις διαφόρων μορφών. Από πρακτικά masterclasses, δημιουργικά πάνελ συζητήσεων, ως και εμπνευσμένες παρουσιάσεις με πολύτιμα δεδομένα, το GROHE X Summit αγγίζει τις διαφορετικές ανάγκες ολόκληρου του οικοσυστήματος στο οποίο απευθύνεται η GROHE. Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με εκθέσεις νέων προϊόντων και τεχνολογιών της GROHE, παρέχοντας στους πελάτες την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους σε ένα πιο βιώσιμο αύριο.

Η GROHE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ακόλουθη επιλογή ομιλητών και προσκεκλημένων:

  • Η Elina Hiltunen, από το The Futures Agency, θα παρουσιάσει πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε σενάρια που μας δείχνουν διαφορετικές πιθανότητες για το μέλλον και προτείνουν πιθανές οδούς ανάπτυξης.
  • Ο Børge Ousland, Νορβηγός ταξιδιώτης και εξερευνητής των πόλων, θα μοιραστεί μαζί μας πώς παρατηρεί, κατά τη διάρκεια των αποστολών του, την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της.
  • Η Beth Healey, ερευνήτρια για τον European Space Agency, θα παρουσιάσει τα ευρήματά της σχετικά με την εξάρτηση της ανθρωπότητας από το νερό.
  • O Thomas Rau, ιδρυτής της Turntoo και της RAU Architects, η Anne-Vera Deinhammer, Διευθύντρια της Circular Cities & Regions, Circular Economy Forum Austria; και ο Gerhard Sturm, Leader Commercial Development, του Ομίλου LIXIL EMENA, θα συζητήσουν πώς πρέπει να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο αύριο.
  • Η Tina Norden, επικεφαλής της Conran and Partners,ο Rhael “LionHeart” Cape, Spoken Word Artist, ο Δρ. Alan Dilani, ιδρυτής του International Academy for Design and Health και ο Karl Lennon, επικεφαλής Projects Channel A&D του Ομίλου LIXIL EMENA, θα εξετάσουν τη θεραπευτική δύναμη της αρχιτεκτονικής.

Εγγραφείτε τώρα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο φετινό GROHE X Summit “Caring for water” και λάβετε από πρώτο χέρι εξειδικευμένες πληροφορίες για το πώς η GROHE διαχειρίζεται μελλοντικές προκλήσεις σχετικά με το νερό.

Μάθετε περισσότερα για το GROHE X Summit Caring for water και εγγραφείτε εδώ: https://www.guestid.de/GROHE_X_Summit_2023/

Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media  Facebook και Instagram και την ιστοσελίδα grohe.gr.