1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. EcoFlow: Για… γλέντι στο χωριό και μαστορέματα στον κήπο!
EcoFlow: Για… γλέντι στο χωριό και μαστορέματα στον κήπο!

EcoFlow: Για… γλέντι στο χωριό και μαστορέματα στον κήπο!

0

Το Πάσχα πλησιάζει και οι φορητοί σταθμοί ενέργειας EcoFlow που έρχονται στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies επιστρέφουν στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά ως σύμμαχος στις υπαίθριες δραστηριότητές μας.

Η άνοιξη έφτασε και η ανάγκη να… ξεχυθούμε σε εξοχές, κήπους, αυλές ή έστω σε μπαλκόνια και ταράτσες είναι μεγάλη! Το Πάσχα, άλλωστε, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να ξανασμίξουν μεγάλες παρέες συγγενών και φίλων έπειτα από καιρό, γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, απαιτούνται οι απαραίτητες προετοιμασίες και η κατάλληλη πρόβλεψη για να κυλήσουν όλα τέλεια στο επερχόμενο γλέντι. Σε περίπτωση που διαθέτετε κήπο, η περιποίησή του και μια σειρά από μαστορέματα έπειτα από έναν βαρύ χειμώνα φέρνουν στο προσκήνιο τρυπάνια συντροφιά με χλοοκοπτικές μηχανές. Την ημέρα του Πάσχα χρειάζεστε ρεύμα εκτός σπιτιού για την αυτόματη σούβλα, για τη μουσική, για τον ξεχασιάρη που αμέλησε να φορτίσει το κινητό του ή για τον φωτισμό όταν αρχίσει να σουρουπώνει μα κανείς δεν έχει διάθεση να εγκαταλείψει το γλέντι! Τι γίνεται, όμως, όταν δεν υπάρχει παροχή ρεύματος σε λογική απόσταση από κάθε αντίστοιχη υπαίθρια δραστηριότητα; Η μπαλαντέζα μέχρι την ταράτσα, την άλλη άκρη ενός κήπου ή μέχρι… την πλατεία του χωριού, δεν είναι βιώσιμη εναλλακτική.

Τέλος στη «δικτατορία» της μπαλαντέζας!

Αν οι εργασίες στον κήπο σάς κάνουν να νιώθετε σαν… σκύλος δεμένος με λουρί λόγω μιας μπαλαντέζας περιορισμένης ακτίνας ή αν η επιλογή του μέρους που θα περάσετε την ημέρα του Πάσχα εξαρτάται από το που υπάρχει διαθέσιμη πρίζα, η EcoFlow έχει τις λύσεις.

Ξεκινάμε με το ιδανικό πασχαλινό δώρο, το μικροκαμωμένο και εύκολα φορητό EcoFlow River 2. Παρά το μικρό του μέγεθος και το χαμηλό του βάρος το οποίο δεν ξεπερνά τα 3,5 κιλά, το River 2 ξεχωρίζει για το εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας του που επεκτείνει την αντοχή του στο χρόνο, εμφανίζοντας όλες τις σχετικές πληροφορίες στο δωρεάν app που μπορείτε να έχετε εγκατεστημένο στο smartphone σας. Η σύνδεση γίνεται μέσω Wi-Fi και Bluetooth. Η πατενταρισμένη τεχνολογία X-Stream επιτρέπει ταχύτατη επαναφόρτιση (o χρόνος επαναφόρτισης 0-100% για το μοντέλο River 2 είναι 60 λεπτά) προκειμένου να είναι έτοιμο για οποιαδήποτε συνάθροιση εκτός σπιτιού. Συνδέστε πάνω του από ηλεκτρική σούβλα μέχρι φωτισμό, στερεοφωνικό, laptop για τον… DJ ή ο,τιδήποτε άλλο χρειάζεται πρίζα, καθώς η X-Boost τεχνολογία μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και σε εξαιρετικά ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές. Και με τον ήλιο σε αφθονία στην ελληνική ύπαιθρο, η δυνατότητα φόρτισης με ηλιακά πάνελ είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη!

Για ακόμα πιο απαιτητικούς, η EcoFlow προτείνει τον φορητό σταθμό ενέργειας

DELTA 2, ο οποίος έρχεται με 1.024Wh χωρητικότητας (επεκτάσιμη έως και 3kWh) και είναι ικανός να προσφέρει έως και 1.800W συνολικής ισχύος υπό κανονικές συνθήκες ή έως και τα 2.400W σε… extreme περιστάσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας X-Boost.  Συνδέστε από τρυπάνια μέχρι πλυστικά μηχανήματα (έως 13 συσκευές ταυτόχρονα) και μετατρέψτε το DELTA 2 στην καρδιά όλων των εργασιών σας στον κήπο. Μπορείτε να προσαρτήσετε ηλιακά πάνελ για φόρτιση δίχως κόστος, με… χορηγία του ελληνικού ήλιου, ώστε να κάνετε όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες στον κήπο, την αυλή ή την ταράτσα, προκειμένου να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας το Πάσχα. Με ένα DELTA 2, ακόμα και ένα χωράφι στη μέση του πουθενά μπορεί να πλημμυρίσει ζωή, δίχως να σας λείψει τίποτα! Ο φορητός σταθμός ενέργειας της EcoFlow θα τροφοδοτήσει από ηλεκτρική σούβλα ή ψησταριά, μέχρι ψυγείο, προβολείς και ηχεία! Και αν πριν το επόμενο γλέντι ξεχάστε να επαναφορτίσετε, η ασφαλής και φιλικότερη προς το περιβάλλον LiFePO4 μπαταρία  φορτίζει στο 80% της χωρητικότητας μέσα σε μόλις 50 λεπτά!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.infoquest.gr/el/ecoflow