1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. EcoFlow: Πρίζες… μεσοπέλαγα!
EcoFlow: Πρίζες… μεσοπέλαγα!

EcoFlow: Πρίζες… μεσοπέλαγα!

0

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η θάλασσα διεκδικεί δικαιωματικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ιδανικός τρόπος να την απολαύσει κανείς είναι, φυσικά, οι διακοπές με ένα σκάφος αναψυχής. Τι κάνουμε όμως με την τροφοδοσία ρεύματος όταν βρισκόμαστε σε ένα τουριστικό κατάλυμα… εν πλω; Οι φορητοί σταθμοί ενέργειας EcoFlow που έρχονται στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies δίνουν λύση και σε αυτήν την περίπτωση!

Η ενοικίαση σκαφών αναψυχής έχει πάψει να είναι απλησίαστο όνειρο, καθώς αποτελεί πλέον μια προσιτή εναλλακτική για παρέες που θέλουν να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών. Δεν είναι τυχαίο πως την τελευταία δεκαετία παρατηρείται μια εντυπωσιακή αύξηση τόσο στις αιτήσεις για διπλώματα ιστιοπλοΐας, όσο και στις ενοικιάσεις σκαφών με skipper. Είτε πάτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές είτε φεύγετε για μια μικρή διήμερη απόδραση, η επιλογή ενός σκάφους για μετακίνηση αλλά και για διαμονή θα σας απαλλάξει από πολλά άγχη, όπως η έγκαιρη κράτηση δωματίου ή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι πως όσο κι αν θέλουμε να δραπετεύσουμε για λίγο από τον πολιτισμό, μια πληθώρα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών μάς είναι, πλέον, απαραίτητες ακόμα και στις διακοπές μας. Σε ένα σκάφος που για λίγο μετατρέπεται σε σπίτι μας, είναι απαραίτητος εξοπλισμός που θα κάνει τη διαμονή μας πιο άνετη: από ένα μικρό ψυγειάκι, μια καφετιέρα ή έναν φούρνο μικροκυμάτων μέχρι ένα ηχείο έτοιμο για πάρτι, αλλά και ένα laptop, ώστε να τακτοποιήσουμε κάθε τι απρόβλεπτο που απειλεί να μας γυρίσει πρόωρα στο γραφείο. Μεσοπέλαγα μπορεί να μην φτάνει κανένας πάροχος ενέργειας, αλλά με άνεση θριαμβεύουν φορητοί σταθμοί ενέργειας όπως οι EcoFlow DELTA Max και EcoFlow DELTA Pro.

Ερασιτέχνης ψαράς ή… επαγγελματίας τουρίστας;

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας σε ένα σκάφος, από ένα ψυγείο για να αποθηκεύσετε τα ψάρια που μόλις αλιεύσατε έως ένα… DJ setup για τα νυχτερινά σας πάρτι, ένα είναι το δεδομένο: οι αυξημένες ανάγκες σας για ρεύμα. Οι φορητοί σταθμοί ενέργειας EcoFlow DELTA Max και DELTA Pro μπορούν χάρη στη μεγάλη χωρητικότητά τους να καλύψουν πλήρως την τροφοδοσία μιας μεγάλης παρέας. Η σειρά DELTA Max ξεκινά από 2kWh και είναι επεκτάσιμη μέχρι τις 6kWh, ενώ το DELTA Pro έρχεται με χωρητικότητα 3,6kWh, η οποία μπορεί να αγγίξει μέχρι και τις 25kWh με επιπρόσθετες μπαταρίες. Μόλις πιάσετε λιμάνι, όλοι οι φορητοί σταθμοί ενέργειας της EcoFlow φορτίζουν σε ελάχιστο χρόνο στην πρίζα χάρη στην τεχνολογία X-Stream (ενδεικτικά το DELTA Pro για να καλύψει το 0-80% χρειάζεται μόλις 65 λεπτά!). Εμείς, βέβαια, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την απόκτηση και ενός ηλιακού πάνελ της EcoFlow, προκειμένου να φορτίζετε όπου κι αν βρίσκεστε μέσα σε ελάχιστες ώρες και μάλιστα δωρεάν! Δεν υπάρχει συσκευή που θα χρειαστείτε στο ταξίδι σας και δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί από τα δυο DELTA που προαναφέραμε, μιας και το DELTA Max 2000 ικανοποιεί 2400W (surge 4600W) και το DELTA Pro εξυπηρετεί άνετα απαιτήσεις της τάξεως των 3600W (ή 4500W με X-Boost και έως 7200W surge). Ακόμα και φορητό κλιματιστικό μπορείτε να έχετε μαζί σας! Τέλος, μπορείτε από την άνεση του smartphone σας να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις κάθε EcoFlow DELTA, μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

Δείτε το σχετικό βίντεο: https://youtu.be/XMNK8MV9OsA

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.infoquest.gr/el/ecoflow