1. Home
  2. Θέρμανση
  3. -
  4. κλιματισμός
  5. Αντλίες θερμότητας από την De Dietrich
Αντλίες θερμότητας από την De Dietrich

Αντλίες θερμότητας από την De Dietrich

0

Η De Dietrich, με την τεχνογνωσία 330 ετών κατασκευάζει και υποστηρίζει σύγχρονα συστήματα θερμικής άνεσης προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο καυσίμου, ενώ παράλληλα συνδυάζει λύσεις για κάθε κτιριακή εγκατάσταση με στόχο τον απόλυτο συνδυασμό υψηλής απόδοσης και μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας.

Σειρά προϊόντων EasylifeAdvance και Project για κάθε ανάγκη

Με τρεις διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες Easylife, Advance και Project και περισσότερα από πέντε μοντέλα αντλιών θερμότητας η De Dietrich ανταποκρίνεται πλήρως στην κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων ψύξης-θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού που παρέχει μια αντλία θερμότητας, υπηρετώντας τις απαιτήσεις τόσο του σύγχρονου επαγγελματία ( μηχανικού – εγκαταστάτη) όσο και του χρήστη που αναζητά την υψηλή απόδοση, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προηγμένη συνδεσιμότητα.

Οι αντλίες θερμότητας της σειράς Easylife με τα μοντέλα αντλιών θερμότητας σπλιτ ALEZIO S και ALEZIO SV200 (με ενσωματωμένο δοχείο παραγωγής ζεστού νερού χρήσης 250lt), χαρακτηρίζονται για την minimal αισθητική τους, την ευκολία προσαρμογής τους σε κάθε χώρο χάρη στην compact σχεδίαση τους καθώς και για την πλατφόρμα διαχείρισης EPilotΗ τελευταία, ενσωματώνει Ελληνικό μενού πλοήγησης προσφέροντας αμεσότητα και κορυφαία εργονομία χάρη στην Plug & Play λειτουργία της τόσο για τον επαγγελματία -,για τον έλεγχο πολλαπλών ζωνών θέρμανσης/ψύξης και ΖΝΧ έως 60oC, όσο και για τον χρήστη μέσω της δυνατότητας απομακρυσμένης πρόσβασης από smartphone ή tablet.

Επιπλέον, τα ενσωματωμένα δοχεία αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης διαθέτουν την τεχνολογία (TAS – Titan Active System) η οποία διασφαλίζει την μέγιστη προστασία υγιεινής και ασφάλειας έναντι του βακτηρίου της λεγιονέλλας, με πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν χρόνο και κόστος κατά την ετήσια συντήρηση χάρη στο ηλεκτρικό ανόδιο τιτανίου.

Με την σειρά Advance, η De Dietrich ενσωματώνει τις τεχνολογικές καινοτομίες του μέλλοντος μέσα από τα μοντέλα αντλιών θερμότητας αέρα HPI–S, και HPI–M με χαρακτηριστικά allin-one λύσης. Το ενσωματωμένο δοχείο αδρανείας 40lt στο hydrobox, χαρίζει ευελιξία στην εγκατάσταση αφού μπορεί να προσαρμοστεί είτε σε παλαιά συστήματα με θερμαντικά σώματα panel είτε συνδυαστικά σε συστήματα με ενδοδαπέδια και συστήματα υψηλών θερμοκρασιών.

Πίνακας ελέγχου Diematic Evolution

Αν κάτι χαρακτηρίζει την τεχνολογική υπεροχή της σειράς Advance είναι ο “έξυπνος” αυτοματισμός μέσω του εύχρηστου και εργονομικά σχεδιασμένου πίνακα ελέγχου με οθόνη 5” ιντσών, Ελληνικό μενού και αυξημένες δυνατότητες ελέγχου έως 4 κυκλωμάτων θέρμανσης (τα δύο εσωτερικά του hydrobox) και 1 ζεστού νερού, μετατρέποντας το στο απόλυτο εργαλείο του μηχανικού.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και σε αυτό η De Dietrich δίνει τον καλύτερο της εαυτό, με την βαθιά της γνώση και πάντα σεβόμενη τις ανάγκες του επαγγελματία, μέσω των μαγνητικών φίλτρων που ενσωματώνονται σε κάθε κύκλωμα παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση εξασφαλίζοντας ξεγνοιασιά, οικονομία χρόνου και ασφάλεια στην εγκατάσταση.

Η σειρά Project διακρίνεται για την απλότητα, την εξατομίκευση και την απόδοση. Η αντλία θερμότητας μονομπλοκ Modena M Plus εξασφαλίζεται η ευκολία και η αμεσότητα στην εγκατάσταση λόγω του ενσωματωμένου υδροστασίου και της πλήρως εξοπλισμένης μονάδας με όλα τα υδραυλικά μέρη που απαιτούνται, δίνοντας λύση με αυτό τον τρόπο στα χέρια στον εγκαταστάτη. Η συναρμολόγηση των επιμέρους εξαρτημάτων εξοικονομεί χρόνο παρέχοντας ευκολία και αμεσότητα. Επιπλέον, η De Dietrich δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες της κατασκευής, για την μεγιστοποίηση της άνεσης η στάθμη θορύβου δεν ξεπερνά τα 43 (dBa) βάσει της οδηγίας EN 12102, ενώ το φιλικότερο προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32, εξασφαλίζει τη δυνατότητα προσαγωγής νερού ως και 65°C, άρα και την προσαρμογή της Modena M Plus σε υφιστάμενα παλαιά συστήματα θερμαντικών σωμάτων panel.

Καινοτομία, ο χαρακτήρας της De Dietrich!

Η τεχνολογία DC Inverter ενσωματώνεται και στις τρείς σειρές αντλιών θερμότητας, εξασφαλίζει την προσαρμογή της λειτουργίας όλων των μοντέλων στο επιθυμητό επίπεδο σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του κτιρίου δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα για τους ενοίκους του.

Hybrid mode (Υβριδική λειτουργία). Ο ιδανικός συνδυασμός για οποιοδήποτε υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης. Η δυνατότητα της υβριδικής λειτουργίας καθιστά εξαιρετικά αποδοτική μια εγκατάσταση ακόμα και αυτό διότι στις αντλίες θερμότητας Alezio S, Alezio SV200 και HPI επιτρέπεται η χρήση του υφιστάμενου λέβητα πετρελαίου ή αερίου για την κάλυψη των αναγκών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες,(εκεί που η λειτουργία της αντλίας ή των ηλεκτρικών αντιστάσεων θα ήταν εξαιρετικά ενεργοβόρα COP<2). Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να υπο-διαστασιολογήσουμε την αρχικά απαιτούμενη ισχύ της αντλίας θερμότητας με μια μικρότερη, εξοικονομώντας επιπλέον κόστος για την επένδυση μας. Παράλληλα μέσω της λειτουργίας e-Smart, οι αντλίες θερμότητας της De Dietrich αποτελούν το πλέον απαραίτητο εργαλείο στην «εργαλειοθήκη» του μηχανικού καθώς σε συνδυασμό με συστήματα φωτοβολταϊκών (net-metering), μεγιστοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας της αντλίας θερμότητας, ειδικά κατά την παραγωγή του ζεστού νερού χρήσης, καθιστώντας με αυτό το τρόπο την εγκατάσταση πλήρως εναρμονισμένη με τα αυστηρά ενεργειακά πρωτόκολλα και κανονισμούς που θεσπίζονται για τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Οι αντλίες θερμότητας De Dietrich κατασκευάζονται με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα σε Γαλλία και Ιαπωνία ενώ συνοδεύονται από 5 ετή εγγύηση.