1. Home
  2. Το
  3. πρωτοσέλιδο
  4. EcoFlow: Γιορτάστε το Πάσχα… χωρίς 30 μέτρα μπαλαντέζα!
EcoFlow: Γιορτάστε το Πάσχα… χωρίς 30 μέτρα μπαλαντέζα!

EcoFlow: Γιορτάστε το Πάσχα… χωρίς 30 μέτρα μπαλαντέζα!

0

Το πασχαλινό γλέντι είναι συνυφασμένο με την ελληνική ύπαιθρο, με μεγάλα τραπέζια σε κήπους και αυλές. Όσο μεγάλη κι αν είναι η διάθεσή μας να αφήσουμε πίσω μας τους τέσσερις τοίχους των διαμερισμάτων, τόσο απαραίτητη είναι και η πρόσβαση σε πρίζες για τη μουσική, τα φώτα ή την ηλεκτρική σούβλα. Για τον λόγο αυτό, οι φορητοί σταθμοί ενέργειας της EcoFlow, τους οποίους φέρνει στη χώρα μας η Info Quest Technologies, υπόσχονται ανεξαρτησία και ελευθερία!

Eφτασε ο καιρός που οργανωνόμαστε για το πασχαλινό γλέντι, αλλά και για όλες τις υπαίθριες συγκεντρώσεις που θα ακολουθήσουν, εν όψει του καλοκαιριού. Οι κήποι και τα μπαλκόνια μας μετατρέπονται σε χώρους διασκέδασης για εμάς και τους καλεσμένους μας, γεγονός που πυροδοτεί αρκετές ανάγκες όσον αφορά στην τροφοδοσία ρεύματος. Από μικρά… μερεμέτια προετοιμασίας με εργαλεία που απαιτούν πρίζα, μέχρι φώτα, μουσική και… ηλεκτρική σούβλα για την Κυριακή του Πάσχα, η σύνδεση με έναν φορητό σταθμό ενέργειας είναι επιβεβλημένη, ώστε να μην απλώνουμε μπαλαντέζες δεκάδων μέτρων, γεμίζοντας τον χώρο με καλώδια που βάζουν… τρικλοποδιές στους επισκέπτες μας.

Το EcoFlow River 2 δίνει… ζωή στο πασχαλινό σας γλέντι

Μια μικρή και προσιτή λύση για τις ανάγκες κάθε γιορτής εκτός σπιτιού είναι ο φορητός σταθμός ενέργειας EcoFlow River 2. Με βάρος που μετά βίας αγγίζει τα 3,5 κιλά, το River 2 παίρνει την θέση του κοντά στο BBQ, για να τροφοδοτήσει την ηλεκτρική σούβλα και μετά μεταφέρεται δίπλα στο εορταστικό τραπέζι, για να φιλοξενήσει ένα στερεοφωνικό, ένα laptop ή και τον απαραίτητο φωτισμό, όταν αρχίσει να σουρουπώνει. Η X-Boost τεχνολογία μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες, ακόμα και εξαιρετικά ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, ενώ χάρη στη WiFi και Bluetooth συνδεσιμότητα, έχετε πλήρη εποπτεία από το κινητό σας. Σε περίπτωση που οι απαιτήσεις σας είναι αυξημένες, η EcoFLow προτείνει το River 2 Pro, με μπαταρία που φορτίζει μέσα σε 70 λεπτά, ενώ αξιοποιώντας την X-Boost δυνατότητα, αποδίδει έως και 1.600W.

Και μιας και μιλάμε για την ηλιόλουστη ελληνική ύπαιθρο, η δυνατότητα φόρτισης με ένα φορητό ηλιακό πάνελ της EcoFlow (πωλείται ξεχωριστά) θα σας δώσει ενέργεια, δίχως να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

EcoFlow Glacier: Τέρμα τα «ταξίδια» για πάγο και μπύρες!

Το «έξυπνο» φορητό 3-σε-1 ψυγείο, καταψύκτης και παγομηχανή Glacier έχει χωρητικότητα 38 λίτρων και παράγει 18 μεγάλα παγάκια μέσα σε μόλις 12 λεπτά. Το κυρίως μέρος του ψυγείου μπορεί να χωριστεί σε δύο ζώνες, ώστε να έχετε διαφορετικές συνθήκες ψύξης, με επιλογές από -25°C έως και 10°C. Πλήρη εποπτεία του Glacier μπορείτε να έχετε από την οθόνη του smartphone σας, μέσω του EcoFlow app με WiFi ή Bluetooth σύνδεση. Η plug-in μπαταρία 298Wh εξασφαλίζει έως 40 ώρες αυτονομίας, ενώ χάρη στην 100W USB-C θύρα, είναι ικανή να τροφοδοτήσει ακόμα και το laptop του DJ! Το «έξυπνο» φορητό 3-σε-1 Glacier επαναφορτίζεται είτε μέσω πρίζας, είτε μέσω DC φορτιστή αυτοκινήτου (12V/24V) ή ακόμα και μέσω ενός φορητού ηλιακού πάνελ της EcoFlow.

tags: