1. Home
  2. Ενεργειακές
  3. επισημάνσεις
  4. Intersolar 2024: Η GoodWe αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την νέα εμπορική σειρά ESS
Intersolar 2024: Η GoodWe αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την νέα εμπορική σειρά ESS

Intersolar 2024: Η GoodWe αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την νέα εμπορική σειρά ESS

0

Η GoodWe, πάροχος ηλιακών μετατροπέων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσίασή της στην Intersolar 2024 στο Μόναχο της Γερμανίας, από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου. Με την αποθήκευση ενέργειας να συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού, οι νέες ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας της GoodWe τόσο για τον εμπορικό και βιομηχανικό (C&I) όσο και για τον οικιακό τομέα κέρδισαν σημαντική προσοχή. Το τμήμα που παρουσίαζε τις διευρυμένες λύσεις της για έργα μεγάλης κλίμακας αποτέλεσε επίσης σημείο μεγάλου ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

 

Ενισχυμένη οικιακή λύση με την βραβευμένη οικονομικά αποδοτική αποθήκευση της GoodWe

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία υβριδικών αντιστροφέων, η GoodWe συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον για τον οικιακό υβριδικό αντιστροφέα επόμενης γενιάς στην περιοχή ισχύος 6 – 15 kW. Σε συνδυασμό με τη στοιβαζόμενη μπαταρία HV Lynx D της GoodWe, η εταιρία είναι έτοιμη να προσφέρει μια ισχυρή και οικονομικά αποδοτική λύση αποθήκευσης για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Η ευελιξία σχεδιασμού αυτής της λύσης ηλιακής ενέργειας μαζί με αποθήκευση έπεισε την κριτική επιτροπή του Red Dot Design Award, κερδίζοντας μια θέση στη λίστα των φετινών νικητών.

Ευθυγραμμιζόμενη με την αυξανόμενη τάση προς τα έξυπνα σπίτια, η προσέγγιση ανοικτού πρωτοκόλλου της GoodWe υποστηρίζει τη δημιουργία λύσεων οικιακών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας (HEMS) με τρίτους παρόχους.

 

Προσαρμοσμένες και ευέλικτες λύσεις ESS για επιχειρήσεις

Καθώς οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να ενισχύσουν την ενεργειακή τους ανθεκτικότητα, να μειώσουν το κόστος τους και να δημιουργήσουν νέες πηγές εσόδων, οι ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας C&I έχουν ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση. Στην Intersolar, η GoodWe ανέδειξε την σειρά EcoSmart Commercial, η οποία αποτελείται από υπερσύγχρονους φωτοβολταϊκούς και υβριδικούς μετατροπείς, που συμπληρώνονται από κλιμακούμενα και αξιόπιστα συστήματα αποθήκευσης. Οι νέες υπαίθριες καμπίνες αποθήκευσης ενέργειας με χαρακτηριστικά διαχείρισης θερμοκρασίας και καταστολής πυρκαγιάς διατίθενται σε εκδόσεις 60kWh και 100kWh και μπορούν εύκολα να επεκταθούν σε χωρητικότητες MWh.

Επεκτείνοντας περαιτέρω την γκάμα της δημοφιλούς σειράς υβριδικών αντιστροφέων GoodWe ET, ο ευέλικτος αντιστροφέας ET 50kW πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Ο αντιστροφέας που παρουσιάστηκε στην έκθεση, έλαβε συντριπτική προσοχή από τους επισκέπτες λόγω της προσαρμόσιμης εφεδρείας, των έξυπνων λειτουργιών και των απρόσκοπτων επιλογών παραλληλισμού.

 

Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο για έργα μεγάλης κλίμακας συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον

Οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το τμήμα περιπτέρου όπου παρουσιάζονταν οι λύσεις της GoodWe για έργα μεγάλης κλίμακας, και όπου καταγράφονται οι συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για τη μείωση του LCOE και τη μεγιστοποίηση αξίας σε έργα μεγάλης κλίμακας. Η έκθεση περιελάμβανε μετατροπείς υψηλής ισχύος, συσκευές επικοινωνίας, λύσεις σταθμών μέσης τάσης (MVS) έως 9,15MVA, καθώς και την προεπισκόπηση ενός PCS 200kW για έργα ESS μεγάλης κλίμακας. Η GoodWe επιδεικνύει σταθερή ανάπτυξη στον τομέα των μεγάλων έργων, με την πιο πρόσφατη τελετή εγκαινίων του ηλιακού πάρκου (103,5 MW) να πραγματοποιείται στις αρχές Ιουνίου στις Κάτω Χώρες.

 

Παρουσίαση καινοτομιών BIPV

Η GoodWe παρουσίασε τα καινοτόμα φωτοβολταϊκά πάνελ της που ενσωματώνονται σε κτήρια (BIPV), συμπεριλαμβανομένων των σειρών Galaxy και Polaris, τα οποία συμπληρώνουν τη σειρά EcoSmart Home και EcoSmart Commercial. Τα προϊόντα αυτά είναι κατάλληλα για εφαρμογές όπως μπαλκόνια, στέγαστρα και στέγες, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα την ηλιακή τεχνολογία στα κτίρια, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική και μειώνοντας το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

 

“Με περισσότερους από 110.000 επαγγελματίες να επισκέπτονται φέτος την έκθεση, η Intersolar αντικατοπτρίζει το μεγάλο ενδιαφέρον για καινοτόμες ενεργειακές λύσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη”, δήλωσε ο Thomas Haering, Πρόεδρος της GoodWe Europe. “Τις τελευταίες ημέρες, συνεργαστήκαμε με κορυφαίους παράγοντες του κλάδου σε όλους τους τομείς για να συζητήσουμε τις δυναμικές εξελίξεις της αγοράς. Η θετική και διορατική ανατροφοδότηση από αυτούς τους εταίρους ενισχύει τις στρατηγικές καινοτομίας μας, με στόχο να προωθήσουμε τη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια και να ενισχύσουμε περαιτέρω την αξία των πελατών μας”.