1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. H BayWa r.e. υπογράμμισε για άλλη μια χρονιά την ηγετική της παρουσία στην έκθεση για τη φωτοβολταϊκή βιομηχανία Intersolar Europe!
H BayWa r.e. υπογράμμισε για άλλη μια χρονιά την ηγετική της παρουσία στην έκθεση για τη φωτοβολταϊκή βιομηχανία Intersolar Europe!

H BayWa r.e. υπογράμμισε για άλλη μια χρονιά την ηγετική της παρουσία στην έκθεση για τη φωτοβολταϊκή βιομηχανία Intersolar Europe!

0

Η BayWa r.e., με πάνω από 500m2 περίπτερο, σχεδιασμένο με ανανεωμένη εμφάνιση που αντικατοπτρίζει τον νέο εταιρικό σχεδιασμό, παρουσίασε σύγχρονες τεχνολογίες και ολοκληρωμένες λύσεις παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας.

Στο ετήσιο σημείο συνάντησης του κλάδου, η BayWa r.e. Solar Trade, κορυφαίος παγκόσμιος διανομέας φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, με περισσότερους από 20.000 συνεργάτες διεθνώς και με ενεργή δράση και στην Ελλάδα, παρουσίασε την πληρέστερη γκάμα σε φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

Η Ομάδα της ελληνικής θυγατρικής BayWa r.e. Solar Trade, η οποία ειδικεύεται στη διανομή φωτοβολταϊκών συστημάτων, παρουσίασε στους Έλληνες επισκέπτες φωτοβολταϊκά πλαίσια, μετατροπείς, μπαταρίες, φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα, καθώς και περιφερειακό εξοπλισμό.

Τις εντυπώσεις κέρδισε το νέο PV-Webshop που λειτούργησε πρόσφατα και στην Ελλάδα και διακρίνεται για την απλότητα, σαφήνεια και ταχύτητα εξυπηρέτησης που προσφέρει στους εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων.

 

Τα βλέμματα συγκέντρωσε και το περίπτερο της novotegra, θυγατρικής της BayWa r.e., στο οποίο παρουσιάστηκαν τα καινοτόμα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, ιδανικά για κάθε φωτοβολταϊκό έργο σε στέγες κτηρίων, μοναδικά για την ανθεκτικότητα, ταχύτητα τοποθέτησης και εγγύηση ποιότητας που προσφέρουν. Την παρουσίαση πλαισίωσε και το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο διαστασιολόγησης Solar-Planit.

 

Ο Χάρης Χρηστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της BayWa r.e. Solar Trade στην Ελλάδα, δήλωσε: «Η Intersolar αποτελεί παραδοσιακά το σημείο συνάντησης του κλάδου. Η συμμετοχή μας φέτος χρονίζεται με την ολοκλήρωση ενός έτους λειτουργικής παρουσίας στην ελληνική αγορά. Είμαστε ευγνώμονες για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε ήδη από τους Έλληνες εγκαταστάτες και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιστοποιούμε τις λύσεις που προσφέρουμε σε φωτοβολταϊκό εξοπλισμό».

 

Χάρης Χρηστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, BayWa r.e. Solar Trade Ελλάδας Στέλλα Καραβασίλη, Head of Sales, BayWa r.e. Solar Trade Ελλάδας