1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. Νέο έργο της Advartia στη Λάρισα
Νέο έργο της Advartia στη Λάρισα

Νέο έργο της Advartia στη Λάρισα

0

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η κατασκευή και διασύνδεση ενός Φ/Β πάρκου ισχύος 1,8MWp από την ADVARTIA στο Δήμο Κιλελέρ στο Νομό Λάρισας με χρήση εξοπλισμού υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.


Η ADVARTIA συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στον τομέα σχεδιασμού, προμήθειας και κατασκευής (Engineering, Procurement and Construction, EPC) Φ/Β σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας στους επενδυτές πλήρη έλεγχο και διαχείριση των έργων που αναλαμβάνει.


Συγκεκριμένα, η ADVARTIA διασφαλίζει την άρτια παρακολούθηση, λειτουργία και συντήρηση (Operation and Maintenance, O&M) των εγκατεστημένων Φ/Β σταθμών, παρέχοντας μια καινοτόμο τεχνολογικά λύση με το Ευφυές Σύστημα Διαχείρισης ACTIS. Μέσω του ACTIS, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να έχουν απομακρυσμένη και συνεχή πρόσβαση μέσω διαδικτύου, σε πολλαπλούς και γεωγραφικά κατανεμημένους Φ/Β σταθμούς. Δεν πρόκειται για ένα απλό λογισμικό παρακολούθησης και τηλεπιτήρησης, αλλά για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα συνολικής διαχείρισης Φ/Β επενδύσεων (Asset Management). Το ACTIS εφαρμόζεται ήδη σε Φ/Β πάρκα σε όλη την Ευρώπη, όπως σε Ελλάδα (41 έργα), Ιταλία (19 έργα) και Βέλγιο (33 έργα).


Πρωταρχικός στόχος της ADVARTIA είναι η εξασφάλιση και βελτιστοποίηση της διαθεσιμότητας (Maximum Availability Guarantee, MAG) και της απόδοσης (Performance Ratio, PR) των Φ/Β σταθμών, μεγιστοποιώντας τα οικονομικά οφέλη της επένδυσης. Μέσω εξειδικευμένων Ο&Μ προγραμμάτων που καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των επενδυτών (Basic, Standard, Premium), η ADVARTIA προσφέρει την ασφάλιση της επένδυσης, ασφάλεια και βιντεο-επιτήρηση του σταθμού, 24/7 τηλεμετρία και παρακολούθηση, καθώς και υπηρεσίες προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης με εγγυημένο χρόνο απόκρισης εντός 4 ωρών από την εμφάνιση οποιασδήποτε βλάβης ή δυσλειτουργίας.


tags: