1. Home
  2. Αιολική
  3. ενέργεια
  4. Παγκόσμιος διαγωνισμός φωτογραφίας για την αιολική ενέργεια
Παγκόσμιος διαγωνισμός φωτογραφίας για την αιολική ενέργεια

Παγκόσμιος διαγωνισμός φωτογραφίας για την αιολική ενέργεια

0

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας (EWEA) και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιολικής Ενέργειας (GWEC) προκήρυξαν παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα : «Ανακαλύψτε ιστορίες Αιολικής Ενέργειας».


large_turbinesΗ Αιολική Ενέργεια είναι κάτι παραπάνω από μια απλή τεχνολογία. Διεγείρει τη φαντασία, εμπνέει, γοητεύει και αιχμαλωτίζει. Όλοι ξέρουμε μια ιστορία αιολικής ενέργειας. Γιατί λοιπόν δεν μοιράζεστε τη δική σας;


Είτε είστε αρχάριος είτε ερασιτέχνης φωτογράφος μπορείτε να υποβάλετε μέχρι και τρεις (3) φωτογραφίες συνοδευόμενες από μικρό κείμενο που θα περιγράφει τι σημαίνει για εσάς η αιολική ενέργεια.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 5η Μαΐου 2013.


Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου 15 Ιουνίου 2013, την ημέρα όπου όλος ο πλανήτης «ανακαλύπτει την δύναμη του ανέμου».


Ο πρώτος νικητής θα λάβει δωροεπιταγή €1.000 της Amazon. Τα δεύτερα βραβεία (δωροεπιταγή €250) θα απονεμηθούν ανά περιοχή. Οι φωτογραφίες που θα κερδίσουν, θα εκτεθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες τον Ιούνιο και θα δημοσιευθούν στα περιοδικά ‘Recharge’ και ‘Wind Directions’.