1. Home
  2. Θέρμανση
  3. -
  4. κλιματισμός
  5. Παρουσίαση λύσεων κλιματισμού/θέρμανσης LG
Παρουσίαση λύσεων κλιματισμού/θέρμανσης LG

Παρουσίαση λύσεων κλιματισμού/θέρμανσης LG

0

Η LG Electronics με πλούσιο portfolio επαγγελματικών λύσεων διοργάνωσε εκπαιδευτικό ταξίδι που απευθύνονταν σε μηχανικούς στο LG Energy Lab στη Γαλλία για να παρουσιάσει καινοτόμες ενεργειακές λύσεις και τις ολοκληρωμένες προτάσεις της εταιρείας για τον κεντρικό κλιματισμό & τη θέρμανση.


logo lgΤο ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 16–19 Μαΐου 2013 και συμμετείχαν 20 μηχανικοί από μεγάλες τεχνικές εταιρίες εγκαταστάσεων στην Ελλάδα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το LG Energy Lab, το οποίο αποτελεί εξειδικευμένο εργαστήριο για παροχή ειδικών εκπαιδεύσεων αλλά και χώρος δοκιμών για νέα προϊόντα & λύσεις κλιματισμού, ενέργειας και θέρμανσης.


Στόχος του ταξιδιού ήταν οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν πρώτοι τα πιο πρόσφατα συστήματα κλιματισμού της LG και συγκεκριμένα τη νέα σειρά πολυζωνικών συστημάτων Multi V IV, η οποία ενσωματώνει εύρος καινοτόμων τεχνολογιών. Το σύστημα Multi V IV διακρίνεται για τον υψηλό συντελεστή απόδοσης, την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Vapor Injection για απρόσκοπτη λειτουργία θέρμανσης έως και -25ºC και τον εξελιγμένο συμπιεστή 4G inverter με ενσωματωμένο αισθητήρα λαδιού, προσφέροντας υψηλή αξιοπιστία και αποδοτικότητα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Multi V IV ενσωματώνει νέο σχεδιασμό του εναλλάκτη θερμότητας με διαφορετική διαδρομή ψυκτικού μέσου σε λειτουργία ψύξης/θέρμανσης καθώς και του ανεμιστήρα, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο δραστικά το θόρυβο λειτουργίας της μονάδας κατά 4dp σε σχέση με τους συμβατικούς ανεμιστήρες. Τέλος, το μειωμένο βάρος της εξωτερικής μονάδας εξασφαλίζει στο Multi V IV μία θέση ανάμεσα στα ελαφρύτερα συστήματα της αγοράς. Στην ελληνική αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2013.


Επιπλέον, η LG παρουσίασε τις αντλίες θερμότητας αέρα – νερού Therma V (Split & Monoblock), οι οποίες υποστηρίζουν τη θέρμανση, τον κλιματισμό των χώρων και την παραγωγή ζεστού νερού, καθώς και τις μονάδες Hydro Kit, με δυνατότητα απευθείας τροφοδότησης καλοριφέρ, χάρη στην παροχή νερού θερμοκρασίας έως 80°C.


Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Business Solutions τμήματος της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Αυτό το ταξίδι ενίσχυσε περαιτέρω την ενημέρωση των μηχανικών για τα προϊόντα και τις λύσεις της LG ενώ παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τεχνικά θέματα που μας απασχολούν. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι συμμετέχοντες αναγνώρισαν την ξεκάθαρη υπεροχή των νέων προϊοντικών σειρών της LG».