1. Home
  2. Θέρμανση
  3. -
  4. κλιματισμός
  5. Κωτσόβολος: Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη εκσυγχρονίζοντας τα καταστήματα του δικτύου
Κωτσόβολος: Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη εκσυγχρονίζοντας τα καταστήματα του δικτύου

Κωτσόβολος: Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη εκσυγχρονίζοντας τα καταστήματα του δικτύου

0

Η Κωτσόβολος, η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, ανανεώνει διαρκώς το δίκτυο καταστημάτων της, εντός και εκτός Αττικής, στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξής της και του στόχου της να αποτελεί μία κορυφαία εταιρεία που προσφέρει πλούσια αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές. Η νέα αναβαθμισμένη εικόνα του δικτύου της αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο των καταστημάτων ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καθώς καταφέρνει να συνδυάσει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών σε σύγχρονους χώρους και υψηλή εξυπηρέτηση πελατών.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι περιοχές των Τρικάλων και της Νέας Ιωνίας απέκτησαν νέα καταστήματα Κωτσόβολος: Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη εκσυγχρονίζοντας τα καταστήματα του δικτύου, ενώ μεγάλη ανακαίνιση έγινε στο κατάστημα της Πρέβεζας. Με παρουσία για πάνω από μία δεκαετία σε κάθε περιοχή, η εταιρεία ανανεώνει το δίκτυό της και τα καταστήματά της «μεγαλώνουν»!

Πλέον βρίσκονται σε μεγαλύτερους χώρους, όπου θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν και προβάλλουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων στους πελάτες, καθώς και να εστιάσουν στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

Οι εκσυγχρονισμένοι και μεγάλοι χώροι των ανανεωμένων καταστημάτων σε συνδυασμό με την ευδιάκριτη παρουσίαση των προϊόντων εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό αγοραστικό ταξίδι για τους καταναλωτές. Οι επισκέπτες μπορούν άνετα και εύκολα να περιηγηθούν στους χώρους των νέων καταστημάτων επιλέγοντας αυτό που επιθυμούν μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων. Συγκεκριμένα μέσα στα καταστήματα η κατηγορία των μικροσυσκευών παρουσιάζεται ακολουθώντας το βραβευμένο μοντέλο «Ελάτε σπίτι μας». Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια ζεστή «σπιτική» ατμόσφαιρα που προτρέπει τους καταναλωτές να δουν από κοντά τη συγκεκριμένη κατηγορία και να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν.

Παράλληλα, σε όλα τα νέα καταστήματα της Κωτσόβολος λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης, του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360 ο , προκειμένου να παρέχεται υποστήριξη και εξειδικευμένες συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.