1. Home
  2. Νέα
  3. Siemens: Approved Patrners οι ΚΑΥΚΑΣ και ΤΕΧΝΟΜΑΤ
Siemens: Approved Patrners οι ΚΑΥΚΑΣ και ΤΕΧΝΟΜΑΤ

Siemens: Approved Patrners οι ΚΑΥΚΑΣ και ΤΕΧΝΟΜΑΤ

0

Η Siemens ανακοίνωσε την ένταξη της Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και της ΤΕΧΝΟΜΑΤ A.E. στο παγκόσμιο δίκτυο των πιστοποιημένων Approved Partners – της Διεύθυνσης Digital Factory / Process Industries & Drives, στην κατηγορία των Added Value Resellers.

Οι δύο αυτές εταιρείες αποτελούν τις πρώτες εταιρείες που πιστοποιούνται στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά ιδιαίτερα απαιτητικών αξιολογήσεων και εκπαιδεύσεων, όπως προβλέπει η διαδικασία πιστοποίησης συνεργατών της Siemens.

Η πιστοποίηση συνεργατών ως Approved Partners εντάσσεται ως διαδικασία στο πρωτοποριακό πρόγραμμα της Siemens, “Partner Excellence”, το οποίο στοχεύει στην επιλογή των καταλληλότερων συνεργατών, προκειμένου να απολαμβάνουν οι πελάτες της Siemens σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας παγκοσμίως την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία προϊόντων και υπηρεσιών. Η δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών, μέσω των εξαιρετικά αυστηρών κριτηρίων επιλογής που θέτει η Siemens, διασφαλίζει επίσης τόσο την εξειδίκευση, όσο και την υψηλή τεχνογνωσία των Approved Partners στους τομείς της αυτοματοποίησης, της τεχνολογίας κίνησης, του βιομηχανικού ελέγχου και της διανομής ενέργειας, καθώς κάθε πιστοποιημένος συνεργάτης οφείλει να διαθέτει αποδεδειγμένη πείρα στον τομέα του, με άριστη τεχνογνωσία των προϊόντων και των συστημάτων του χαρτοφυλακίου της Siemens.

Επιπλέον, η πιστοποίηση ως Approved Partners της Siemens προβλέπει τη συστηματική και αδιάλειπτη κατάρτιση και ανάπτυξη του δυναμικού των συνεργατών από τους ειδικούς της Siemens. Για το σκοπό αυτό, η Siemens διασφαλίζει την εξειδίκευση των συνεργατών της στο επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει στους δικούς της υπαλλήλους, μέσω ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων κατάρτισης προσαρμοσμένων στις ανάγκες και δυνατότητες του κάθε συνεργάτη, χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους και μέσα κατάρτισης, όπως webinars, ηλεκτρονική μάθηση, κατάρτιση μέσω διαδικτύου, παράλληλα με εργαστήρια και διδασκαλία με φυσική παρουσία.

Η αξιολόγηση και πιστοποίηση των συνεργατών στην Ελλάδα ακολούθησε όλα τα στάδια της αυστηρής διαδικασίας του Siemens Partner Excellence προγράμματος, στάδια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα αλλά και στα κεντρικά της Siemens στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, οι τεχνικοί και οι πωλητές των δύο εταιρειών συμμετείχαν σε Certification Workshop και Qualification Training αντιστοίχως στην Ελλάδα, και η τελική αξιολόγηση των certification tests των τεχνικών των  Approved Partners έγινε από τη Siemens AG. Για τη διατήρηση της πιστοποίησης η διαδικασία προβλέπει επανελέγχους σε διετή  βάση, ώστε να διαπιστώνεται εάν οι Approved Partners συνεχίζουν να τηρούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες και κριτήρια.

Ο κ.Konstantin Zois, Γενικός Διευθυντής Digital Factory / Process Industries & Drives της Siemens A.E. δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τις 2 πρώτες ελληνικές εταιρείες στο παγκόσμιο δίκτυο των Approved Partners της Siemens. Με αυτή την πιστοποίηση αποδεικνύεται στην ουσία ότι τόσο εμείς στη Siemens όσο και οι συνεργάτες μας δεσμευόμαστε σε έναν κοινό στόχο και γνωρίζουμε πώς να τον επιτύχουμε. Και αυτός ο στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, προϊόντων  και λύσεων προς τους πελάτες μας, κάτι που μπορεί να γίνει εφικτό μόνο μέσα από τη συνεργασία με τους αποδεδειγμένα καλύτερους σε κάθε αγορά». 

Με αφορμή την πιστοποίηση, η Managing Director της Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., κ. Μαρίκα Λάμπρου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ένταξη της ΚΑΥΚΑΣ στο δίκτυο των 150 Approved Partners, μιας εταιρείας παγκοσμίου κύρους όπως η Siemens. Πρόκειται για μια κορυφαία επιβράβευση της σημαντικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας που έχουμε ως εταιρεία, η οποία προέκυψε μάλιστα μέσα από μια εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία στη βάση των πλέον αυστηρών κριτηρίων διεθνώς. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια ακόμα επισφράγιση πως με τη Siemens μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για συνεχή βελτίωση και επιχειρηματική αριστεία, με στόχο την προσφορά υψίστης ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες μας».

Οι κ.κ. Τυφλιώρης Πολυδεύκης και Μάρκος Αριστοτέλης, ιδρυτές και ιδιοκτήτες της ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. ανέφεραν «Η πιστοποίηση μας ως Approved Partners της Siemens αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην 20ετή συνεργασία μας με τη Siemens, διότι ως μέλος του παγκόσμιου αυτού δικτύου βελτιώνουμε και δίνουμε νέα ώθηση στη συνεργασία μας. Η συστηματική και απαιτητική διαδικασία πιστοποίησης ενισχύει τις ικανότητες των συνεργατών μας και μας δίνει τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας».