1. Home
  2. Το
  3. πρωτοσέλιδο
  4. Νέα συνδυαστικά προγράμματα Ρεύματος και Φυσικού Αερίου από τη Volterra
Νέα συνδυαστικά προγράμματα Ρεύματος και Φυσικού Αερίου από τη Volterra

Νέα συνδυαστικά προγράμματα Ρεύματος και Φυσικού Αερίου από τη Volterra

0

Στην λιανική αγορά φυσικού αερίου συνεχίζει τη δραστηριότητά της η Volterra (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), σηματοδοτώντας την διεύρυνση του ενεργειακού της χαρτοφυλακίου και την παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών προϊόντων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Τα νέα συνδυαστικά προγράμματα Ρεύματος και Φυσικού Αερίου της Volterra, σχεδιάστηκαν με ευέλικτους & διαφανούς όρους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καταναλωτών, συνοδευόμενα με σημαντικά ποσοστά εκπτώσεων επί της καταναλωθείσας ενέργειας. Ενδεικτικά, τα συνδυαστικά πακέτα παρέχουν έκπτωση στο Φυσικό Αέριο έως και 30%, για εμπορική ή οικιακή χρήση (κουζίνα, θέρμανση και χρήση ζεστού νερού), κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια.

Με έμφαση στην άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, οι σύμβουλοι ενέργειας της Volterra είναι στη διάθεσή των καταναλωτών σε ένα κατάστημα Volterra Shop ή στο τηλέφωνο 2130 88 3000.

Παράλληλα, η Volterra σήμερα κατέχει μερίδιο αγοράς 2.17%, στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας (σύμφωνα με το Μηνιαίο Δελτίο Συστήματος -ΗΕΠ- του Οκτωβρίου 2019, του ΕΝΕΧ) και ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο, δίκτυο καταστημάτων Volterra Shop που έως το τέλος του 2020 αναμένεται να φτάσουν τα 20 σημεία εξυπηρέτησης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ