1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας με τις Smart Hotel TVs και τις λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG
Ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας με τις Smart Hotel TVs και τις λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG

Ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας με τις Smart Hotel TVs και τις λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG

0

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά προηγμένων τηλεοράσεων και συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού, που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου. Ενσωματώνοντας καινοτόμες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, συνεισφέρουν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις ξενοδοχειακές τους υπηρεσίες δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο με την LG Pro:Centric® Infotainment πλατφόρμα και τις καινοτόμες smart hotel TVs της εταιρείας. Μέσω της πλατφόρμας, οι επαγγελματίες παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους επισκέπτες για τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, αλλά και τις υπηρεσίες του.

Παράλληλα, συνδέοντας το σύστημα Pro:Centric με το PMS (Property Management System) του ξενοδοχείου, μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα με το check in την τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο και να εμφανιστεί ένα προσωποποιημένο μήνυμα υποδοχής. Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν την δική τους ιστοσελίδα (HTML) ως template, εξασφαλίζοντας πλήρη ομοιογένεια στην επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας. Από την άλλη πλευρά, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών όπως οι ‘πληροφορίες λογαριασμού’ με την οποία μπορούν άμεσα και έγκαιρα να παρακολουθούν τις χρεώσεις τους κατά τη διαμονή τους, να κάνουν fast check out μέσω της τηλεόρασης που λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος στο δωμάτιο, εξοικονομώντας χρόνο ενώ με το 1-Click Service, μπορούν να ζητήσουν ένα εύρος υπηρεσιών όπως καθαρισμό ρούχων και δωματίου, αλλά και room service.

Ακόμη, μέσω του Φωνητικού ελέγχου συσκευών IoT, μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του δωματίου όπως τη ρύθμιση του φωτισμού, της κουρτίνας και του κλιματιστικού. Με την κορυφαία υπηρεσία streaming, NETXFLIX, που είναι πλέον διαθέσιμη σε LG Smart Hotel τηλεοράσεις με webOS 5.0 και Pro:Centric Direct 4.5, οι φιλοξενούμενοι έχουν άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό.

Όσον αφορά στις εγκαταστάσεις κλιματισμού, μία από τις σειρές συστημάτων κεντρικού κλιματισμού της LG είναι η MULTI V 5 Heat Recovery που σε συνδυασμό με μονάδες Hydrokit, αποτελεί την ιδανική λύση κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Η MULTI V Heat Recovery σημειώνει τον υψηλότερο εποχικό συντελεστή απόδοσης της αγοράς έως 8,5 (ESEER), ενώ ο πιστοποιημένος κατά Eurovent δείκτης ενεργειακής απόδοσης στην ψύξη έως 3,57 (EER) και ο συντελεστής απόδοσης στη θέρμανση έως 4,62 (COP) εξασφαλίζουν τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας. Η σειρά ξεχωρίζει για την ευελιξία στην εγκατάσταση, αλλά και την εύκολη λειτουργία και συντήρηση.

Επιπλέον, οι εσωτερικές µονάδες συστημάτων Hydrokit αποτελούν την ιδανική επιλογή για εφαρµογές σε επαγγελµατικούς χώρους, καθώς µπορούν να παράγουν µεγάλες ποσότητες ζεστού νερού µε σηµαντικά µικρότερο κόστος από αυτό της χρήσης πετρελαίου ή αερίου. Λειτουργώντας ως αντλίες θερµότητας, εξοικονομούν έως και 80% ενέργεια σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Διατίθενται σε µονάδες µεσαίων και υψηλών θερμοκρασιών (με αποδόσεις από 14 έως 32 kw) και μπορούν να τοποθετηθούν σε νέες και σε υφιστάµενες κτιριακές εγκαταστάσεις. Μπορούν, επίσης, να συνδυαστούν πολλαπλές µονάδες, ώστε να τροφοδοτούν εγκαταστάσεις µε µεγάλες ανάγκες θέρµανσης και παραγωγής ζεστού νερού. Χάρη στην εξελιγµένη τεχνολογία των εξωτερικών µονάδων LG Multi V µε τις οποίες συνδέονται, διατηρούν την απόδοσή τους σταθερή ακόµα και στους -15°C ενώ με τη χρήση 2 ψυκτικών κύκλων, οι μονάδες υψηλών θερμοκρασιών μπορούν να παράγουν νερό έως 80°C, χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων.

Η LG έχει συνεργαστεί με πολλές και αναγνωρισμένες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και σκοπός της εταιρείας, μέσα από τις συγκεκριμένες συνεργασίες, είναι να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες του κλάδου του Τουρισμού και μια ευχάριστη διαμονή στους επισκέπτες.