1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. Η Krannich Solar στην έκθεση Savenergy 2013
Η Krannich Solar στην έκθεση Savenergy 2013

Η Krannich Solar στην έκθεση Savenergy 2013

0

Η Krannich Solar, γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 18 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, θα συμμετέχει στην 9η διεθνή έκθεση εξοικονόμησης ενέργειας Savenergy 2013.


Krannich_Solar_ekthesiΗ έκθεση θα θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στη Λευκωσία από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2013. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar θα έχει την ευκαιρία να υποδεχτεί τους επαγγελματίες επισκέπτες στο Hall 6, Stand 617, για να τους ενημερώσει σχετικά με τη πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας και για τις τελευταίες εξελίξεις της διεθνούς αγοράς ηλιακής ενέργειας.


Η Krannich Solar συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε παγκόσμια κλίμακα και προσφέρει ένα πρόγραμμα 5 σημείων το οποίο συμβάλλει στην βέλτιστη εξυπηρέτηση του δικτύου συνεργατών της:
ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Η Krannich Solar παρέχει σε κάθε συνεργάτη έναν εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων, ο οποίος αναλαμβάνει την αποκλειστική εξυπηρέτησή του για όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Στην Krannich Solar κύριο μέλημα αποτελεί η έγκαιρη και ασφαλής παράδοση των προϊόντων στον προορισμό τους, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που ορίζεται από τον εκάστοτε συνεργάτη.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΓΚΑΜΑΣ
Η Krannich Solar προμηθεύει το δίκτυο διανομής της με μία πλούσια γκάμα προϊόντων, συνοδευόμενη από όλες τις εγγυήσεις των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, πάντοτε σε άκρως ανταγωνιστικά κοστολόγια.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Τα προϊόντα που επιλέγονται να προστεθούν στην προϊοντική γκάμα της Krannich Solar εξετάζονται σχολαστικά στα μηχανικά και ηλεκτρικά τους μέρη ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την δυνατότητα διάθεσης των αποδοτικότερων εμπορευμάτων.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η Krannich Solar προσπαθώντας να καλύψει πλήρως το εύρος των αναγκών των συνεργατών της, διαθέτει επαρκές απόθεμα ασφαλείας στις κεντρικές αποθήκες της, για την άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ζήτηση.